40 fokba kabrio mennyire élhető?

válasza:

válasza:Kb semennyire.
Nekem van klímás kabrióm és komolyan mondom felhajtott tetővel, mindent felhúzva klímával ezerszer jobb mint lenyitott tetővel meg mindennel. Tegnap mentem egy kört lenyitott tetővel mert sűrű megállások miatt felesleges a klíma de kb tűzte a nap a fejemet a menetszél is forró volt szinte, vissza is zártam a tetőt és résnyire leengedett ablakokkal klíma nélkül is sokkal elviselhetőbb volt.

válasza:Sejtettem
Egyik munkatarsam menozott kabrioval, majd megfott a feje
Kapcsolódó kérdések:
2015-tól néznék Golfokat, itt még ahogy látom van 1.2 TSI, 1.4 TSI, illetve akad már 1.5 TSI is. Napi 10-20 km ingázásra kéne. Melyik motornak milyen előnye, hátránya van? Mire érdemes vásárláskor figyelni? Köszi előre is
Sajnos az olyan motorok tetszenek, mint a Jawa 350, Izs Planeta, Pancsi, stb. Mostanság ez luxus lett, nem is kicsit. Ahogy jön a jó idő, leteszem az A1/B- jogosítványt. Azon töprengek, bele merjek-e vágni egy csúzli MZ-be? Valamennyi műszaki vénám van, a jelenlegi...
170 lovas dízel Mercikkel szemezgetek. 2012-2014 Körüli faceliftes. Jó lenne nem csak az új belsővel hanem az újabb korománykerékkel is. Egy közel 15 éves dízel i30ból ülnék át. Egyszerűen annyira gyenge már a komfortérzet manapság a kocsimban, hogy nagyon. Szóval...
Én a yamaha virago 125-öt és a yamaha xvs 125 drag start néztem ki.Tetszik a chopperes stílus de a 15 ló elég egy 150 kilós motorhoz,100 kilós testsúllyal?
Mi a tapasztalat vele? Mennyire élhető egy kis városban? Komolyabb emelkedőn hogy viselkedik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!