Tapaszalt autós látja, hogy a másik autó kevés lóerővel bír és nem az ő bosszantása végett gyorsul lassabban vagy hosszabb táv kell az előzéshez?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megtarthatom?
Kaptam egy defektet és már amúgy sem voltak a legjobb állatpotban a nyári abroncsaim. Itt egy kép a paramétereiről a gumimnak: Alternativaként megrendelhetném ezt?Vagy van esetleg valami tippetek?Nagyon köszönöm a válaszokat, sajnos nem vagyok valami nagy autószakértő.
Van egy 20 éves közel 400 ezret futott kisautóm. Műszakilag is eléggé ingatag (hibakóddal járok). Olyan élethelyzetben vagyok, hogy az év végéig vagy veszek egy másik autót vagy nem is lesz autóm (mert felmondok vagy kirúgnak) és akkor tömegközlekedéssel fogok járni...
Sziasztok! Nagyjából még kezdő vezetőnek mondanám magam, abból a szempontból, hogy éppen nincs meg 2 éves a jogsim. A mai nap véletlenül leguggoltam az autóm első lököse elé és észrevettem, hogy a műanyag díszléc felett a lökhárítón, (ami beljebb van ugye, mint a...
Tegyük fel, hogy vagyonközösségben éltek. Most vettünk második autónak egy csajos kisautót, egy Fiat 500-at. Azt gondoltam, evidens, hogy ezt szinte csak én használom majd, a férjem pedig az eddig is meglévő, férfiasabb Hondát. Ehhez képest amikor munkába...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!