A nagy benzinkutak OMV MOL Shell prémium dízel üzemanyagok között melyik a jobb?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mert most úgy látom, hogy új Suzukiból, Toyotából, Skodából, Kiából viszonylag sok van, van pár új prémiumból is, illetve rengeteg régi autó van, de azok nagyrésze népautó. A régi prémiumok eltünedezőben. Úgy látom, hogy átlag ember átgondolja inkább és fiatalabb,...
Azért hogy keveredjen fel benne az oktán, olaj meg ilyesmi mindenség nem? Vagy nem kell rázogatni és csak simán tankolhatom az autóba?
Azt mondják,hogy a nagy nevű prémium gyártók ilyen akksija 6-8 évet is kibír ez meg olyan 3-4 évet.De nem tudom sok kétszer ilyen drága nagy nevű akksit hallottam már hamar kinyiffanni.Viszont nekem nem igazán ér kétszeres árat egy név.Ez lehet jó vétel vagy felejtős?
Váltottatok-e prémium 95-re vagy 100-ra? Vagy esetleg OMV jobb-e, mint a MOL és ott mik lettek a tapasztalatok?
Az oké, hogy mire elér ide egy új Cadillac Escalade, belekerül 80 millióba, de van az annyira minőségi, hogy 80 misit adjon érte a vevő?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!