Az Audi A3 miért nem jelenik meg az Audi Magyarország (Porsche Hungaria Kft.) honlapjának Konfigurátor oldalán?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az érdekelne, hogy az emberek mennyire ismerik ezt az emulátort illetve menniyre használják, mire és mennyire tudják használni. Na most ezzel nem arra gondoltam, hogy az emulátor letöltése majd egy játék rá aztán slussz passz ennyi, hanem az okk a használatára, a...
Mivel alig kapható videókártya újonnan és használtan is, így gondolom azok nagy részét crypto bányászatra vásárolják meg. Itt sok kommentben olvasom, hogy nem éri meg otthon bányászni, de akkor akik megveszik a jelenlegi túlnyomott áron is a kártyákat, nekik csak megéri valamiért nem?
Csak érdekelne, még sehol sem láttam itthon eddíg.Külföldön van? Az árát nagyjából sejtem, köszönöm.
Gondolom a játékfejlesztők, nagyobb kiadók is a létező legerősebb gépekkel fejlesztenek.
Csak kíváncsi lennék vajon hány wattosokból fogy el a legtöbb illetve azon belül is milyen felhasználásra.
See mta-ra és Hungary Life Mta-ra kéne a gép h birjak játszani rajta egy 60 fps-el. Milyen konfigot ajánlotok hozzá?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!