Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Audi A3 miért nem jelenik...

Az Audi A3 miért nem jelenik meg az Audi Magyarország (Porsche Hungaria Kft.) honlapjának Konfigurátor oldalán?

Figyelt kérdés

Tehát itt: [link]

Azért, mert már nem rendelhető?

[link]

[link]

[link]

tegnapelőtt 18:15
 1/2 A kérdező kommentje:

Pedig úgy látom, hogy még gyártásban van:

[link]

[link]

[link]

tegnapelőtt 18:26
 2/2 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert faceliftelték a típust és még nincs magyar ára a frissített változatnak.
tegnap 13:16

Kapcsolódó kérdések:

A Cemu emulátor mennyire ismert Magyarországon?

Az érdekelne, hogy az emberek mennyire ismerik ezt az emulátort illetve menniyre használják, mire és mennyire tudják használni. Na most ezzel nem arra gondoltam, hogy az emulátor letöltése majd egy játék rá aztán slussz passz ennyi, hanem az okk a használatára, a...

Magyarországon is sokan foglalkoznak crypto bányászással?

Mivel alig kapható videókártya újonnan és használtan is, így gondolom azok nagy részét crypto bányászatra vásárolják meg. Itt sok kommentben olvasom, hogy nem éri meg otthon bányászni, de akkor akik megveszik a jelenlegi túlnyomott áron is a kártyákat, nekik csak megéri valamiért nem?

Lenovo i9-es processzorú gamer laptop rtx 3080, vagy rtx 3090-es kártyával hol elérhető Magyarországon?

Csak érdekelne, még sehol sem láttam itthon eddíg.Külföldön van? Az árát nagyjából sejtem, köszönöm.

Hány wattos tápokat vesznek legjobban ma Magyarországon?

Csak kíváncsi lennék vajon hány wattosokból fogy el a legtöbb illetve azon belül is milyen felhasználásra.

Milyen gépet ajánlotok?

See mta-ra és Hungary Life Mta-ra kéne a gép h birjak játszani rajta egy 60 fps-el. Milyen konfigot ajánlotok hozzá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!