A kontaktos index kormányoszlop kapcsoló hibára utal?

válasza:Hibakód olvasó ezzel semmit nem tud kezdeni. Sima kapcsolókból meg reléből áll az egész irányjelző rendszer. Nem nagyon van köze a computerhez.
Én arra tippelek hogy vagy a relé hülyült meg és ezért nem kapcsol rendesen, vagy maga a bajuszkapcsoló van szét esve belül és ott kapcsol ahol nem kéne.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Adott egy Opel Corsa-C aminek az előző kormány oszlopában szétment a kék műanyag fogaskerék amin keresztül forgatja az oszlopot a szervó motor. Emiatt alig lehetett elforgatni a kormányt, gyakorlatilag vezethetetlen lett. A csere én rám hárult. Mi után kicseréltem...
Hali ! 4-es golf cabriokbol jött-e ki fix nem állitható kormányos kivitel ? Fontos lenne mivel ventoba golf4 cabrio kormány oszlop borítást szeretnék és a kapcsolót le vinni a közép boxhoz ahogy cabrio 4-esekben is van mivel a gyári kotmány feletti nekem nagyon nem...
Szegény kis autómba kell szervó vettem is csak ahogy tekergettem a tengelyét feltűnt hogy kézzel kicsit nehéz, ettől még visszatud fordulni a kormány egyenesbe? A szervó olyat ugye nem csinálhat hogy kikapja a kezemből a kormányt és magától elcsavarodik? Mi van ha...
Peugeot 307 break-ről van szó. 1.4 benzin 2002-es
Az baj ha szorul a szervókormány? Igazából a tengelye szorul ennek az oszlopnak, a héten lenne beszerelve de nem tudom hogy beszereltessem e mert szorul a tengelye? Ez baj vagy természetes és majd ha megy a motor akkor ez majd segít?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!