Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogan tudom megnézni azt hogy...

Hogan tudom megnézni azt hogy jó-e az autómata szivatóm?

Figyelt kérdés
Piaggio Sfera-nál lenne ez a helyzet.Nem tudom hogyan lehet megnézni a szivatót hogy működik-e.Mert ha igen hideg akkor csak önindítóval nyomom,nyomom,nyomom... de semmi.Ha Berúgóval próbálom azzal is ugyan az.Ha álítok önindítás közbe a levegő beömlőjén elkapja és megy szépen.De ha kihül megint ugyan azt csinálja.Azt mondták hogy a szivatót nézzem meg hogy működik-e dehát a faszomse tudja hogyan kell megnézni...Hozzáértők szoljanak hozzá,ne csak poénkodjanak...
2011. szept. 20. 19:53
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy tudom hogy miaz a szivató,mert már nem 1x szedtem ki.Tű van a végén és azt nem értem hogy annak mit kell ott művelnie mikor indítom...
2011. szept. 20. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a tű ha le van engedve, azaz zárt állapotban van (nem szívatózik) akkor zárja el a többlet benzint. Ez van akkor ha üzemmeleg a motor. Ha hidegen ráadod a gyújtást, érzékeli a motor hőmérsékletét és felhúzódik magától, így átereszt egy kicsivel több benzint, ami a hidegindításhoz kell. Minden motorban így működik a szívató. illetve van még egy, az úgy működik, hogy a levegőt zárja el majdnem teljesen, vagy teljesen, így ugyan az az eredmény érhető el, a keverék benzinben dúsabb lesz. Elvileg ha kiveszed a szívatót a karbiból és ráadod a gyújtást, akkor fel kell húzódnia. Ha nem teszi, akkor rossz.
2011. szept. 20. 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Okés Köszi a választ :)
2011. szept. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Mik az előnyei, illetve hátrányai az automata váltónak?

Jó az automata váltó, vagy inkább manuális váltóval szerelt autót vegyek?Te vennél automatát? BMW 3-as sorozatban gondolkodok (2002-es évjárattól).

Mi a véleményetek a 97-2000 közti audi a6-osokrol?

Benzines vagy dizeles? Automata vagy manuális seb. váltó?

Automata váltós autót keresek, de valami viszonylag kicsit. Milyet tudtok ajánlani?

Lehetőleg ne kombi nagyságú kocsi legyen, meg ne is 2000-es van nagyobb motorral, szóval valami kisebb kategóriájú kéne, de nem tudom, hogy egyáltalán melyik típusban gyártanak automatát.

Bmw E36 automata váltóval?

Konkrétan egy Bmw E36 325I automatáról (5 sebességes) lenne szó. Az érdekelne, hogy mennyire megbízható az automata ami benne van, meg hogy mennyire használható mindennapos használatra meg ilyenek. Azt tudom, hogy van benne téli, meg sport fokozat is, de érdekelne,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!