Simson s50 típusú motorkerékpáron hol tudom megnézni az olajaszintet?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 16:58
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Váltó felőli oldalt a dekni oldalán van egy csavar alul azt kitekerve lehet megnézni, ha egy pici kicsurran akkor tökéletes. 51eseknél oda is van írva, hogy : Control Oil.
2/9 A kérdező kommentje:
Az rendben van,de nekem 50-es van és azon nincs ilyen csavar.
2011. okt. 10. 17:05
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Az S50-nél a kuplungállító fedél aljáig kell érnie az olajnak. Vagyis leveszed a kuplungfedél közepéről a kis kerek lemezkét és ha annak az alját eléri a váltóolaj, akkor jó a szintje.
4/9 A kérdező kommentje:
Amit 2db cavar fog igaz?
2011. okt. 10. 17:33
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!Mellesleg megtudnád mondani,hogy mi miaat van az,hogy a henger és a henger fej között kijön az olaj és,hogy állandóan olajos a könyök is?
2011. okt. 10. 18:00
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Nincs meghúzva rendesen, a könyökhöz meg nem lehet használható tömítést venni. Menj be egy motoros boltba, és mondd, hogy Simsonhoz kellene kipufogó tömítőgyűrű. És ha lehet, akkor a rezet válaszd, az egy fokkal jobb. És nagyon rá kell húzni. A henger és a hengerfej közé...Hát, ott gyárilag nincs tömítés, de megpróbálhatsz hőálló pasztát odakenni.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Sokszor már az is sokat segít, ha a persely tetejét és a hengerfej tömítő felületét letörlöd a homoktól. Aztán ellentétesen meghúzni a tőcsavarokat.
9/9 A kérdező kommentje:
Az lesz a gond szerintem nem áltólasn húztam meg a csavarokat és minimálisan elvan ugyebár csúszva.
2011. okt. 11. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Szabályos-e (törvényes) az ha én saját kezűleg megújítom az alvázszámot egy régi motorkerékpáron, mivel az az idők során annyira korrodált, hogy már...
Ha ezt én nem tehetem meg, akkor mi az eljárás ilyen esetben?
Miért vannak a kerékpáron éppen fordítva bekötve a fékkarok, mint a motorkerékpáron?
Kerékpáron az általános bekötés:jobb oldali fékkar=hátsófék,baloldali fékkar=első fék,motorkerékpáron a jobboldali az első fék,és-ha van(pl.Babetta)-a baloldali a hátsó.Szerintem ez annak,aki mindkettőt igénybe veszi néha,egyenesen balesetveszélyes.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!