válasza:Nekem volt én szerettem.Volt egy-két hibája,de megcsináltattam miután hozzám került.
Elektromos tető is nagyon baró volt.Egy tipus hibája van a tetőnek ,a hátsó ablaka szereti elengedni magát.
Az 1.6 motornak soha nem volt baja,pedig nem egy fiatal autó.
Egy szerethető,olcson fenntartható élmény autó.

válasza:Mint a sarki zöldségesünk szlogenje: "Occsó oszt jó!"
A Punto amúgy is érdemtelenül lenézett,jó kis kocsi,kabrióban meg aztán végképp.
:p)
Kapcsolódó kérdések:
1998 körüli Puntóban gondolkodom. Mik a típikus hibái, és milyen a fogyasztása, megbízhatósága? Van belőle VAN típus is, a TGK., érdemes lenne olyat? Kereskedőnél nagyon beszophatom, ha tőlük venném? :S
Szeretnék venni egy ilyen autót, de nem tudom mennyire vált be másoknak,jó autó-e, megéri-e. Kezdő sofőr vagyok, nekem való lenne egy fiat? Ja és kb. mennyi a fogasztása? Mennyit tart, milyen gyakran hibásodik meg benne valami? Alapjában véve jó autó, vagy gyenge? És...
Mi a velemenyetek egy 1995-os Fiat Puntorol,1100 cmc,es csak 55 loero.Tenyleg annyira rosszak a Fiatok?Sokat kell rajuk kolteni?annyira nem bevalt autok??
milyen a fogyasztasuk,megbizhatosag,mennyire mozgekony autok?
hatranyokra,tapasztalatokra vagyok kivancsi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!