Hogyan kell parkolni a forgalmi vizsgan? (lepesrol-lepesre)
Leirna valaki, hogy hogyan kell parkolni lepesrol lepesre?
Parhuzamos es meroleges parkolast is. Merolegesnel 4 eset lehetseges, ugye?: Jobb savbol a bal savon at torteno parkolas elore es hatra, vagy a jobb sav mellett van a parkolo, akkor abbol kozvetlen a parkoloba elore illetve hatra torteno parkolas.
Es ugyanez parhuzamos parkolasnal.
Olyan reszletek erdekelnek, hogy mikor kell jobbra, balra huzodni. Van e olyan altalanos pont, peldaul, az auto hatso es elso ablakanal kell allnia a masik auto hatuljanak abban a pillanatban, amikor egyenesbe kell hozni, vagy valami ilyesmi. (ezt most csak kitalaltam)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval biztosan mindenki látott már olyan használt motor hirdetést, hogy pl. 25KW-os papírja van a gépnek (hogy az "A korl". kategóriába beleférjen), pedig valójában 60 lóerős (44 KW). Az lenne a kérdésem, hogyan lehet így levizsgáztatni a motort? Mondjuk, van egy...
Vasárnap este a Megyeri-hídon állított meg a buzeráns, megállapította, hogy nem fizettük be a súlyadót, így elvette a forgalmit, és a rendszámot. A súlyadó be lett fizetve, csak a r.hadék okmányiroda nem küldte el ezeket a papírokat a rendőrségnek, így ezt állítólag...
Teljesen kiakadtam,ma mentem először forgalomba vezetni. Mivel a mi városunkban nincsenek párhuzamos közlekedésre alkalmas sávok,ezért a 30 km-mel arrébb levő nagyvárosba kell bejárni. Eddig úgy tudtam hogy 1 tanuló vezet oda és helyben,egy pedig ugyanezt vissza. Nos...
Gondolok arra, hogy mi alapján buktathatnak, mi hány hiba pontnak számit. Motorkerékpár.
Mit javasoltok mire figyeljek oda?
A tulaj le akarja bontatni az autóját, de nincs meg az autó kulcsa, nincsen törzskönyve, nincsen forgalmi engedélye. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!