Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A simsonomra 60ccm es hengert...

Hojdák János kérdése:

A simsonomra 60ccm es hengert raktam a karburátort hogy kell hozzá beállítani? és vadonat új a henger ilyen sutykoló hang jön a hengerből azért mert most kopnak ösze benne az alkatrészek a henger. Győrű, dugatyú?

Figyelt kérdés

2012. jún. 27. 10:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kell eltekergetni a karbit.

Kicsit dúsabb keveréket használj 1-200 kilométerig...

2012. jún. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Jawa Mustang erős de lelassult és nem megy többet 50-nél Pedig minden fojtás ki van véve és 60-as henger van rajta. Én a gyujtásra vagy a karbira...

Jawa Mustangom nagyon erős 60ccm henger van rajta és olyan kompresszió,hogy tolásnál 2-be is czuszik a kerék,de Szörnyen lelassult(sportlégszürő,nagy lukú leömlő,rövidebb kipufogó csonk,60ccm henger)ez mind a teljesítmány javitását szolgálná,de most mindenhol elmegy...

Yamaha Aerox 50-es robogómban, elkezdett zörögni a blokkban valami. Nem mindig hallom, alapjáraton egyáltalán nem, de amikor jobban erőlködik, fura...

Mennyibe kerülhet a blokk felújítása? Eddig kifogástalan volt. kisebb koccanás után vettem észre ezt a hangot.

Hány KM legyen a bejáratás?

Van egy Simson S51-em.Új dugót,gyűrűket,hengerfejet,kipufogót kap.Azt már tudom hogy a bejáratás alatt olajosabb benzint kell kevernem de azt nem,hogy körülbelül meddig tart a bejáratás.Ja és még azt szeretném kérdezni,hogy a 41.73-as dugattyúra,rá lehet-e tenni a 42.00-ás gyűrűt?

Simson S51 fontos kérdések! (? )

-Mennyire silányabb a lengyel gyűrű mint egy német? -Ha vadi új a hengerfej,a dugattyú,a gyűrűk,kipufogó,akkor kb hány km legyen a bejáratás,és hogfy keverjem a benzint a bejáratás alatt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!