A (z) MPL futárszolgálat csomagkiszállítása hogyan történik?
Rendeltem egy csomagot és még ilyen futárszolgálattal nem volt dolgom.
Egy futár gépkocsi hozza a csomagot, vagy a helyi postás?
Ezt azért kérdezem, mert rákerestem, és ez postai futárszolgálat.
Valaki eltudja mondani hogy történik az egész?

válasza:Köszi. Ez vicces :D
Akkor az a NAGY ZÖLD kocsi házhoz jön? *.*

válasza:Ja, nem hiszem, hogy 2kg-nál nehezebb.
Egy Nike hátizsák a csomag.
Ha nincs 2kg, akkor mennyivel másabb a szállítás?

válasza:

válasza:xd nem sok hülye hivja a postát MPL nek :D
ha csomag midnegy hány kiló akkor házhoz viszik
ha levél akkor a biciklis alkalmazott viszi, ha nem mobil posta van
szóval ha csomag akkor kiviszik de az asszem 7-11 között jár :D
Csomag, igen.
Ahonnan megrendeltem, ott 8h-17h között írják.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eladnám a robogómat egy aukciós oldalon, s a kérdésem az lenne hogy hogyan oldaható meg a szállítása futárral vagy esetleg postával? köszönöm
kb. 2 kg és 70x70cm. Rendeltem, de a futárt nekem kell intézni, sajnos eddig még nem csináltam ilyet és neten mindenhova emailt kell írni. Valaki aki gyakran veszi igénybe a futárokat segíthetne! Kösz előre is!
A budapesti tungsram márkabolból rendelnék és azt írták hogy csak futárszolgálattal küldenek, postával nem és ebben nem vagyok eléggé tapasztalt. Azért kérdezem mert mondjuk ha holnap megrendelném akkor olyan legkésőbb szerda csütörtökre ide kéne hogy érjen mert csak addig vagyok itthon délelőtt.
Pontosabban, ha csomagot kézbesítenek, csak muszáj parkolniuk a fizetett parkolóban, hogy leadják a címzetnek, még ha csak 10 percig is eltart nekik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!