Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A (z) MPL futárszolgálat...

A (z) MPL futárszolgálat csomagkiszállítása hogyan történik?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy csomagot és még ilyen futárszolgálattal nem volt dolgom.

Egy futár gépkocsi hozza a csomagot, vagy a helyi postás?

Ezt azért kérdezem, mert rákerestem, és ez postai futárszolgálat.

Valaki eltudja mondani hogy történik az egész?

2012. aug. 30. 19:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha 2kg-nál nagyobb a a csomag akkor a zöld postás autó fogja hozni. Kiszáll belőle a postás ürge. Mondja: "Jó napot kívánok! Téged kereslek. Gyere írd alá és kapsz egy szeretetcsomagot tőle. (Ne csodálkozz hogy nehéz lesz aláírni a gépen,mert ultra gagyik, de majd rájössz.) Végezetül azt mondja: További szép napot! És te csillogó szemekkel kibontod a kapott csomagot. Majd kezedbe fogod az árut miközben kiül egy kedves mosoly az arcodra és rájössz hogy rossz terméket küldtek :)
2012. aug. 30. 19:56
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszi. Ez vicces :D

Akkor az a NAGY ZÖLD kocsi házhoz jön? *.*

2012. aug. 30. 19:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem :D Valószínűleg egy Volkswagen Transporter fogja házhoz vinni. :)
2012. aug. 30. 20:01
 4/18 A kérdező kommentje:

Ja, nem hiszem, hogy 2kg-nál nehezebb.

Egy Nike hátizsák a csomag.

Ha nincs 2kg, akkor mennyivel másabb a szállítás?

2012. aug. 30. 20:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a postás néni/bácsi fog csengetni :D És ő adja át a várva várt hátizsákot. Amit majd büszkén mutogathatsz a suliban :)
2012. aug. 30. 20:13
 6/18 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :D
2012. aug. 30. 20:21
 7/18 anonim ***** válasza:
54%

xd nem sok hülye hivja a postát MPL nek :D

ha csomag midnegy hány kiló akkor házhoz viszik

ha levél akkor a biciklis alkalmazott viszi, ha nem mobil posta van

szóval ha csomag akkor kiviszik de az asszem 7-11 között jár :D

2012. aug. 30. 22:45
 8/18 A kérdező kommentje:

Csomag, igen.

Ahonnan megrendeltem, ott 8h-17h között írják.

2012. aug. 30. 22:51
 9/18 Zorall1 ***** válasza:
97%
Ha Budapesten illetve Közép-Magyarország-i régióban található a postázási címed, akkor ez úgy történik, hogy a munkaideje elején bepattan egy ürge egy VW-Transporter (Terminátor-4)-be a PJT-n (Posta Jármű Telep) 14.ker Budapest, Egressy út 51. szám alatti 11400-as (4-es garázsában), majd onnan az MCSV-re (Verseny u.)-ba hajt! Ott beáll az árukiadóba és átveszi a küldeményedet és másokét egy kézbesítési listával. Kalkulál egy optimális útvonalat magának, majd megérkezik hozzád a csomagoddal reménykedve, hogy otthon talál téged!
2012. aug. 30. 23:33
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. aug. 31. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Futárszolgálat vagy posta szállít robogót?

Eladnám a robogómat egy aukciós oldalon, s a kérdésem az lenne hogy hogyan oldaható meg a szállítása futárral vagy esetleg postával? köszönöm

Melyik futárszolgálat viszi el Budapestről-Szombathelyre a legolcsóbban a csomagomat?

kb. 2 kg és 70x70cm. Rendeltem, de a futárt nekem kell intézni, sajnos eddig még nem csináltam ilyet és neten mindenhova emailt kell írni. Valaki aki gyakran veszi igénybe a futárokat segíthetne! Kösz előre is!

A GLS futárszolgálat ha egy pesti cégtől rendelek mennyi idő alatt szállítja le Nyíregyházára?

A budapesti tungsram márkabolból rendelnék és azt írták hogy csak futárszolgálattal küldenek, postával nem és ebben nem vagyok eléggé tapasztalt. Azért kérdezem mert mondjuk ha holnap megrendelném akkor olyan legkésőbb szerda csütörtökre ide kéne hogy érjen mert csak addig vagyok itthon délelőtt.

A futárszolgálat futárai nem fizetnek a budapesti parkolásért?

Pontosabban, ha csomagot kézbesítenek, csak muszáj parkolniuk a fizetett parkolóban, hogy leadják a címzetnek, még ha csak 10 percig is eltart nekik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!