Van egy simson s50 es blokkom, de tönkrement a henger. S50 blokkba milyen típusú hengereket tehetek bele?

válasza:Hogy ment tönkre a henger?
Meg igazából nem értem, más típusú hengert akarsz használni?
Kapcsolódó kérdések:
Azaz igazság hogy elkövettem egy hibát. :( A hengeren lévő menetet (ahol a kipufogót rögzítjük) flex-xel leköszörültem úgy hogy olyan 5-10 mm lett. Ezt azért csináltam mert nem tudtam rátekerni az anyát mert az elején tönkrement a menet. Így is csak alátét...
Amik újonnan cserélve lettek : henger, dugattyú, szimering, görgők ( 1 grammal könnyebbek), szíj. Használtan csak a kuplung. Állítólagosan minden gyári minőség . Bejáratás a felénél jár 250 km, de érzem,hogy nem úgy gyorsul mint azelőtt.
képek: Ki kellene cserélni a hengert mert már fúrni nem lehet . Ezért kellene egy új . Csak nem tudom milyen blokk ez mert ez kínai motor .A motor egyébként 50-es .Előre is köszönöm a válaszokat!
1.1es kozponti injektoros autom 4 hengeres de hidegen csak 3 henger jár, és ilyenkor ha tolatok vagy egyyesbe megyek terhelésre konnyen lefullad, amig fel nem melegszik és jár 4 henger. Ugy látom az egyik gyujtokábeles eléggé szét van menve. Megoldaná ez a torpanás...
Simsonom hidegen tökéletesen indul megy is mint a golyó viszont amikor elérte az üzemi hőmérsékletet alig akar menni és felfelé váltáskor csak pöfög nehezen akar erőre kapni 4-5 másodperc múlva kezd el ténylegesen gyorsulni, addig meg csak fulladozik pöfög,sokat nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!