Mitől van az, hogy gyújtás nélkül világít az összes irányjelző izzó? Nem villognak, hanem világítanak. Valaki? SOS

válasza:Szerintem a riasztó/távirányítónak ez a funkciója van "beállva",azaz amikor zártad/nyitottad(régen) a távirányítóval, akkor villant az összes index.
Vagy pl lehet hogy víz került a riasztó modul nyáklapjára és emiatt kap áramot az index lámpa. Szóval a már nem működő riasztó modulban lesz a gubanc.
Autóvillamosági műhely...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akinek már volt dolga vele. És szerintetek melyik a legjobb gyújtógyertya?
ez egy 1997es opel vectra b1 2.0DTL. éjjel értem haza, kocsinak semmi baja, nem égtek, aztán ma délután akartam volna menni, erre nem indul, az akksit lemerítette. feltölöttük, indul, de égnek az irányjelzők. vezetékeket átnéztem, nincs lejöve róluk a földelés! mi lehet az oka?
Ezt valahogy meg lehet oldani? Mert ugye minden fordulatba ad egy jeled, ezt csak fel lehet valahogy hasznosítani.
Ez a gyújtás jó lenne a régi turbóhütéses simson blokkba is?Látom ,hogy oda van írva hogy s50 ?
Márka és típusszám ha lehet.
üzemképes lenne egy yamaha mint egy babetta trafóval?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!