Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől van az, hogyha leveszem...

Mitől van az, hogyha leveszem a gyújtást, az összes irányjelző ég, nem villognak csak égnek?

Figyelt kérdés
ez egy 1997es opel vectra b1 2.0DTL. éjjel értem haza, kocsinak semmi baja, nem égtek, aztán ma délután akartam volna menni, erre nem indul, az akksit lemerítette. feltölöttük, indul, de égnek az irányjelzők. vezetékeket átnéztem, nincs lejöve róluk a földelés! mi lehet az oka?

2012. okt. 28. 20:38
 1/6 anonim válasza:
XXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. okt. 28. 21:47
 2/6 A kérdező kommentje:
nagyon vicces gyökér
2012. okt. 28. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztosíték?
2012. okt. 28. 22:40
 4/6 A kérdező kommentje:
1 bizti kivételével ugyanúgy ég. ha azt az 1et kiveszem, akk elalszik, de akkor amúgy sincs irányjelző, meg belsővilágítás és a km óra is ugrál.úgyhogy sztem nem az. vmi tipp?
2012. okt. 29. 01:29
 5/6 anonim ***** válasza:
A másik tippem a relé lenne
2012. okt. 29. 09:45
 6/6 A kérdező kommentje:
azt is kivettem, nem világít, de a műszerfalon a visszajelző világít. szal ez se
2012. okt. 29. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Meg van szabva, hogy az irányjelző milyen gyakran villogjon, vagy villogjon egyáltalán?

Most láttam egy kocsit, aminek az indexe nem villogott, hanem folyamatosan égett. Hirtelenjében megzavart, nem tudom, ezt előírják hogyan működjön?

Honda cre 50 irányjelző bekötés?

Van egy hondám csak nincsen rajta index mivel krossz eredetileg. Hogy tudnám megoldani hogy legyen rajta? Kapcsolási rajzott tudtok adni? Nincs benne akksi, tekercses.. Lámpa van rajta!

Babetta 207-re kapható irányjelző vagy csak "maszekba" lehet rátenni?

Az elektronikához egyáltalán nem értek de biztos van valami megoldás nem?

Miért nincs a BMW-n index?

Miért van az, hogy a legtöbb BMW-s, Mercedeszes, Audis egyszerűen leszarja a közlekedési szabályokat, előzget, nem indexel, stb.? Ennyire megváltoztatja az ember mentalitását a nagy autó, vagy a bmw tulajok elismerésre vágyó komplexusos emberek, akik a nagy autóban...

Hogy van ez a sok szabály az irányjelző elhelyezésével?

Motoromra csinálgatok irányjelzőt, nem típus azonosat és nézegettem ezeket a szabályokat hogy lámpáktól hogy hány cm-re kell elhelyezni. Namost sok robogón láttam már hogy közvetlenül a fényszóró ill a hátsó lámpa mellett vannak az irányjelzők. Az ilyen akkor hogy...

Irányjelző probléma? Részletesen beljebb. ->

-> Egyik irányjelző se ég (egyik izzó sincs kiégve). Műszerfalon az indikátor visszajelez, folyamatos fénnyel, ha indexelni akarok. Ha lehúzom a relét (12V, 30A, 5 lábú) akkor is ugyan ez a helyzet. Vettem új relét, probléma ugyanaz. Fogalmam sincs mi lehet a baj....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!