Mitől van az, hogyha leveszem a gyújtást, az összes irányjelző ég, nem villognak csak égnek?
Kapcsolódó kérdések:
Most láttam egy kocsit, aminek az indexe nem villogott, hanem folyamatosan égett. Hirtelenjében megzavart, nem tudom, ezt előírják hogyan működjön?
Van egy hondám csak nincsen rajta index mivel krossz eredetileg. Hogy tudnám megoldani hogy legyen rajta? Kapcsolási rajzott tudtok adni? Nincs benne akksi, tekercses.. Lámpa van rajta!
Az elektronikához egyáltalán nem értek de biztos van valami megoldás nem?
Miért van az, hogy a legtöbb BMW-s, Mercedeszes, Audis egyszerűen leszarja a közlekedési szabályokat, előzget, nem indexel, stb.? Ennyire megváltoztatja az ember mentalitását a nagy autó, vagy a bmw tulajok elismerésre vágyó komplexusos emberek, akik a nagy autóban...
Motoromra csinálgatok irányjelzőt, nem típus azonosat és nézegettem ezeket a szabályokat hogy lámpáktól hogy hány cm-re kell elhelyezni. Namost sok robogón láttam már hogy közvetlenül a fényszóró ill a hátsó lámpa mellett vannak az irányjelzők. Az ilyen akkor hogy...
-> Egyik irányjelző se ég (egyik izzó sincs kiégve). Műszerfalon az indikátor visszajelez, folyamatos fénnyel, ha indexelni akarok. Ha lehúzom a relét (12V, 30A, 5 lábú) akkor is ugyan ez a helyzet. Vettem új relét, probléma ugyanaz. Fogalmam sincs mi lehet a baj....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!