Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől van az, hogy gyújtás...

Mitől van az, hogy gyújtás nélkül világít az összes irányjelző izzó? Nem villognak, hanem világítanak. Valaki? SOS

Figyelt kérdés

2012. okt. 29. 01:41
 1/4 A kérdező kommentje:
ha ráadom a gyújtást, akkor elalszanak, mintha semmi probléma nem lenne. nincs riasztó, csak kp zár, de a táviránytó már régóta nem működik, kulccsal nyitom zárom!
2012. okt. 29. 01:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a riasztó/távirányítónak ez a funkciója van "beállva",azaz amikor zártad/nyitottad(régen) a távirányítóval, akkor villant az összes index.

Vagy pl lehet hogy víz került a riasztó modul nyáklapjára és emiatt kap áramot az index lámpa. Szóval a már nem működő riasztó modulban lesz a gubanc.

Autóvillamosági műhely...

2012. okt. 29. 07:34
 3/4 A kérdező kommentje:
nincsen benn riasztó, meg a távesszel nemtom vezérelni:S régóta nem használom a táveszt, de megpróbáltam most és az se műküödik :S
2012. okt. 29. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Kontaktos a rendszer. Vidd el villamosságishoz, ki fogja deríteni, nem találgatok mert bárhol lehet.
2012. okt. 29. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek a Brisk Prémium LGS sport gyertyáról?

Akinek már volt dolga vele. És szerintetek melyik a legjobb gyújtógyertya?

Mitől van az, hogyha leveszem a gyújtást, az összes irányjelző ég, nem villognak csak égnek?

ez egy 1997es opel vectra b1 2.0DTL. éjjel értem haza, kocsinak semmi baja, nem égtek, aztán ma délután akartam volna menni, erre nem indul, az akksit lemerítette. feltölöttük, indul, de égnek az irányjelzők. vezetékeket átnéztem, nincs lejöve róluk a földelés! mi lehet az oka?

Babetta gyújtás jeladójából elektronikus ford. Számmérő?

Ezt valahogy meg lehet oldani? Mert ugye minden fordulatba ad egy jeled, ezt csak fel lehet valahogy hasznosítani.

A képen látható Simson gyújtás jó kr51/1 schawlbe-ra is?

Ez a gyújtás jó lenne a régi turbóhütéses simson blokkba is?Látom ,hogy oda van írva hogy s50 ?

Yamaha robogó - babetta gyújtás?

üzemképes lenne egy yamaha mint egy babetta trafóval?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!