Melyik Suzuki Swift jobb a régebbi japán (1991-96) vagy az újabb magyar (96-)?

válasza:A motorja ugyan az csak a lámpákon és az utastérben volt egy kis esztétikai változás
Már az új swiftek nem oojan jók állítolag bár erről nem mondok semmit mert még nem volt olyanom és a mende mondákban nem hiszek

válasza:

válasza:

válasza:Jol tudud. 95 ig keverték az autokat az itteniekkel, 96 óta csak itteni van. Viszont... A japók a mai napig is ragaszkodnak az ő általuk gyártott motorhoz, váltóhoz, itt csak beépítjük.
Az legenda, hogy van különbség, mert ott gyártják az összes motort.

válasza:Én úgy tudom mint ha a 2002-2003-as utolsó szériának a motorjával variáltak volna valamit. Azoknak a dugattyúszoknyája van hogy leszakad. Ezt csak hallottam lehet hogy ez is csak valami hülye legenda.
Amúgy onnan ismered meg hogy melyik az igazi japán hogy ilyen a műszerfala: [link]
Meg persze az alvázszám is máshogy kezdődik mint a magyaroknak.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Több kérdésnél is olvastam már ezen az oldalon, hogy az eredeti Japánban gyártott Swiftek és a Magyarországon (Esztergom) gyártottak között ég és föld a különbség. Ez pontosan mit takar? Mik azok a különbségek amelyek miatt a Japán Swiftek jobbak? U.I.: Ezt a kérdést...
Kiszállításban akár a trailer is játszik.
Nem kéne már átkeresztelni? Javaslatok?
Szerintem az eladásokon megmutatkozik, hogy sokan fanyalognak, hogy "jaj, Suzukit azt nem!", pedig jó autók. Párom hallani sem akar róla, pedig kinéztem neki egy szép Swiftet. Márpedig ő Suzukiba nem ül be. Jól betettünk a saját autógyártásunknak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!