Segítséget kérnék 2001 VW POLO 6N2 kocsihoz. Probléma: 5. ben "visít" a kocsi 60-tól egyre hangosabban. Vezérlés és összes olaj, szűrő cserélve. Ötletek?!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kétszer próbáltam vele autót bebikázni de mintha rá se lett volna téve, a lemerült akkus autónak ugyanúgy nem forgott az önindítója.Jó vastag kábel ,leírás szerint jóval több áramot is átvinne mint amivel próbáltam.Mindkét esetben hasonló kategóriás benzines kocsival...
Úgy kellene, hogy pénteken indulnék, kedden jönnék...
Elsétáltam ma a Tescoba. Elég sok autó volt már az utakon, van aki félve ment, óbégatott is a mögötte lévő vagány gyerek, hogy "menjél már." Mondtam is a páromnak, hogy meglátszik, autóval észt nem adnak. S tudjátok mit figyeltem meg? Nem egy kocsinak a tetején ot...
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy van egy 120 L-es Skodám és mostanában azt csinálja, hogy amikor 80-90-re gyorsítok fel, akkor elkezd ugrálni. A vízhőfokmérő azt mutatja, hogy minden rendben. De mégis amikor megállok és lecsavarom a fedelet, akkor forr a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!