Mire való a kamionstop?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:2 - es. Csak pár EU - ország, ahol nincs kamionstop: Svédország, Dánia, Finnország, Anglia, Írország, Hollandia, Belgium stb. Van még.
A kérdéshez: nincs sok értelme, mert a szabályok miatt (24 ill. 45 órás heti pihenő) hétvégén úgyis a kamionok jó része áll. Itt Svédországban is, pedig nincs tilalom. A hétvégi személyautó forgalomra is hivatkozhatunk, de akkor mi a helyzet pl. Hollandiával, Angliával, ott már csak erős a forgalom? Még is lehet menni, nincs kamionstop.
Kapcsolódó kérdések:
Ha ki akarok menni egy nyerges vontatóval egy pótkocsiért Hollandiába, akkor azt megtehetem a kamionstop alatt? A vontató elvileg 7,5to alatt van...
Kamionstoppal kapcsolatosan keresgélek pénzhiány miatt, de eddig csak google-ba beírva, hogy kamionos fórumok, csak így találtam vmit. Vannak esetleg erre konkrét fórumok, közösségek? Telekocsi oldalakat mindet megnéztem, egyik sem megy arra amerre én szeretnék.(balkáni országok)
És ha igen, mikortól? Péntek estétől, vagy szombat reggeltől?
Legyen nekik is úgy mint a személyautósoknak. Autópályán mehessenek 120-130km/h-val vezessenek annyit amennyit akarnak és mehessenek ünnepnapokon és vasárnap is. Sőt még a súlykorlátozás és a kamionnal előzni tilos tábla is szűnjön meg. Véleményeket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!