válasza:

válasza:

válasza:3-ason olyat jót nevettem, aranyos, ahogy magyarázza. :))))
Audikon sem működik, meg egyes VW modelleken. :)

válasza:

válasza:Az autók felén nem működik, legalábbis Budapesten. Hogy ennyi autón egyszerre kiégett az összes irányjelző, vagy csak kiment a relé, azt nem tudom. Ezek egy részén mégis működik valamennyire, csak alig látható. Az újabb autókon a ledes irányjelzők nappal alig észrevehetőek.
Másik ilyen két hasonló hiba sok autón a krónikus záróvonal átlépiticisz és a piroson áthajticitisz, ezek is az autók hibái, nem a sofőröké.

válasza:

válasza:

válasza:Azt az irigy qva eget. Lehet nem dolgozott meg érte, de te bevennéd annyiszor a brét, egy kocsiért mint ő? Jaa, hogy azt már nem mi ? :D
Úgy vettem észre, hogy Budapesten a közlekedők 15-20%-a simán nem használ irányjelzőt, tökmindegy milyen márkájú autóban ül.
Kapcsolódó kérdések:
Üdv, Miért van az, hogy minden amerikai filmben az autók irányjelző lámpái folyamatosan égnek narancssárgán? Ez csak a filmekben van, vagy a valóságban is? (Te jó ég hány éve vagyok erre kíváncsi XD ) Köszönöm.
Ugye az irányjelző villogásszáma percenként 60-120 között kell lennie, az én malaguti F12 robogómon viszont ritkábban villog ( igy nimcs us meg a percenkénti 60 villogás) . Mi lehet a baj vele?
Van egy régi, 94-es Swiftem amin még a helyzetjelző, irányjelző és a lámpák külön vannak. A helyzetjelző fent, az irányjelző meg a rendszám alatt van Kiakarom cserélni, hogy az irányjelző fent legyen a helyzetjelző helyén majd a műanyag amin van az irányjelző azt...
Az a helyzet, még nincs akkumulátorom, így a kocsinak a 12voltos szivargyújtóját használom erőforrásnak. A relét rákötöm, kattog, ha a világítást kötöm rá világít. Ha a relét, majd az egyik izzót, folyamatosan világít, a relé nem kattog, ha mind a két lámpát rákötöm,...
Aprilia RS50-em van, és az index nem villog, hanem folyamatosan világít. Én arra gondoltam a relével lehet a baj, de nem értek annyira hozzá. Köszi a válaszokat!
Egyszer láttam egy 2101-es en hogy rá volt szerkesztve egy Niva oldalsó irányjelző.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!