Miért lökdös az autóm?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja van tulajdonomban egy 1989-es mitsubishi galant. Ha reggel indítom be, akkor elindulás után, "rugdos" az autó gáz adásnál,míg be nem melekszik a motor. De nagyon ritkán meleg motornál, menetközben is egy picit. Ez miért van? Illetve van hogy néha olyan hanggal indul be, mint ha le lenne merülve az aksi, pedig az vadi új, 56 amperos, és egy 90km-es út megtétele után is szokta csinálni, pedig 90km-nél már fel kellene hogy töltsön. Ma reggel is volt ilyen hangja, majd hirtelen olyan hangja lett, úgy nyekergett, mintha nem kapna benzint, de végül kb. 1 perc után be indult. Mi lehet ennek az oka?2014. máj. 6. 22:11
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként az esetek 75 százalékában pöccre indul.
2014. máj. 6. 22:13
4/9 A kérdező kommentje:
Azok is újjak.
2014. máj. 6. 22:20
5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként, nem tudom, hogy számít e, de karburátoros motor van benne.
2014. máj. 6. 22:24
6/9 anonim válasza:
gyújtáskábelek, elosztó, trafó csere vszínűleg megoldja a gondot.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor úgy néz ki, az lesz a köv lépés. Egyébként a rugdosás miatt én az ac pumpára gondoltam. Nem lehet, hogy az a rossz?
2014. máj. 6. 22:31
8/9 anonim válasza:
Szerintem is gyújtás probléma lessz! Gyertya, kábel, Trafó. Ha AC lenne akkor vagy be sem indulna vagy gázadásra nem pörögne ki csak kb 2000-3000-ig.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat. Akkor ezeket ki cserélem, a többit meg majd meglátjuk, hogy alakul.
2014. máj. 6. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!