Mi baja lehet az astrámnak?
Van egy f astra 1.4 8v-m(x14nz)
ha sokáig autózom városban, 100 vagy a fölött van a vizem és nem megy le magától,szinte folyamatosan kell maxon fűtenem hogy pirosba ne menjen!
megnéztem ma reggel melegedés közben,felső cső hamarabb melegedett,90 felett már az alsó cső is követte.ezért úgy gondolom a termosztátnak nem lehet baja, ha bár nem tudom számít e hogy a tartályban nem volt meleg a víz!?
A ventilátor 98-100 között kapcsolt, de le is állt 1 másfél perc után, úgy hogy vissza sem hűlt, mutató maradt 100-on!mi lehet a probléma? valami jeladó?vagy mutató?
előre is köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy szimplán kevés benne a hűtő folyadék. Azt nézted már?
Nekem az volt a baj nem régiben, hogy kevés volt a folyadék, és nagyon könnyen felmelegedett, hibajelzőzött, csipogott össze-vissza, meg hasonlók. Töltöttem bele, azóta jó.
Elnézést a dupla kérdésért.Még új vagyok az oldalon, másik kérdésemet kitöröltem mégis valahogy megjelent..
Városon kívül nincs gond, vissza áll 95-re. víz van elég a tartályban.Egyébként, a ventilátornak addig nem szabadna leállni még vissza nem hűl 95-re, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!