Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hasznalt kocsit szeretnek...

Hasznalt kocsit szeretnek venni, tobbi lent?

Figyelt kérdés

max 3.500.000-forintert meg nem oregebbet mint 3-4 eves..Fontos az alacsony fogyasztas,kombi meg maximum 140 lo eros motor.Nagyon tetszenek az Opel Insignia-k de ugy tudom azok sokat zabalnak.

Szerintetek az 2011-es utani Opel Astra kombi illetve Ford Focus szinten kombibol,milyen autok?Megbizhatok?Elore koszonom a valaszaitok.

2014. máj. 8. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

A kort nyugodtan elfelejtheted, egy 5 éves autó lehet jobb állapotban van mint egy 3 éves. Állapotot veszünk, nem évjáratot.

Insignia katalógusban jól mutat, de a nagy tömege miatt a valós fogyasztás elég nagy.

Astra, Focus jó kis autók.

De jó lehet még egy Octavia, Passat, Golf, Avensis, Volvo V40/V60, Mondeo.

Vagy egy BMW 320d, Audi A4, ennyi pénzért nagyon jó állapotúakat kapni. (320d erősebb mint 140 ló, nekem az e46-os széria városban 6,5-7 liter fogyaszt, országúton 5-tel is mentem már)

2014. máj. 8. 22:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszad!!!Nezegettem Skoda,Mondeo,Audi gepkocsikat is,de fiatalt keves kilometerrel nem igen talalni.
2014. máj. 8. 23:15
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Mondom, ne azt nézd hogy fiatal kevés km-mel, mert nem az számít. Egyrészt megtekerik az óráját és azt mutatja amit te akarsz, másrészt lehet hogy egy 5-6 éves, 150 ezret futott autó de vigyáztak rá, rendesen szervizelték, és félmillió km-et simán elmegy nagyobb gond nélkül. Vagy veszel egy keveset futott fiatal autót, amibe a gazdája a kétes gázolajat tankolta és 10 ezres csúszással cserélte a motorolajat, aztán 200 ezernél csodálkozol hogy meghal a motor.

Meg amúgy a dízel kombik jellemzően nem arra valók hogy a szomszéd utcai suliba elvigye az anyuka a gyereket, hanem valaki nagy távokat megy sok cuccal, így egy éves 30 ezres futással minimum érdemes számolni, évi 20 ezer alatti futás mindenképp gyanút keltő.

2014. máj. 8. 23:21
 4/12 anonim ***** válasza:
8%

Esetleg valami ezekhez hasonlóhoz mit szólnál?

Mazda6

[link]

Toyota avensis

[link]

[link]

2014. máj. 9. 00:31
 5/12 anonim válasza:
52%
Én Kia Ceed's kombit vennéka helyedben.
2014. máj. 9. 00:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasokat.. Tetszik a Toyota sedan,kar hogy feher szinu,az Avensis kombi meg kisse tul nagynak tunnik,az az erzesem Opel Astrat fogok vasarolni,szerintetek jo autok?opel astra legujjabb model,kombi
2014. máj. 9. 09:54
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem rossz autók, egyetlen hibájuk hogy elég nagy a tömegük (még a katalógusadatnál is nehezebb).

Ez pár napos cikk:

[link]

2014. máj. 9. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Igen, trükköznek a tömeggel, főleg az utóbbi években. A teszt tömeget, gyorsulási adatokat és fogyasztást láthatod a katalógusokban, a valóságban már mindegyik érték nagyobb.

A teszteléskor kipakolnak az autóból minden felesleges súlyt és Cérna Péter ül a volánnál, aki vasággyal is csak 50 kiló. Ha újonnan veszed meg ugyanazt az autót, már nehezebb, lomhább, többet fogyaszt. De attól még jó.

2014. máj. 9. 15:11
 9/12 A kérdező kommentje:

A markakereskedokben mennyire lehet megbizni szerintetek???

Ha azt irjak valos kilometer,vezetett szerviz konyv stb,ez tenyleg ugy van???Mivel nem nagyon ertek az autokhoz, jelenleg egy 1600-as benzines 80 kw Toyota Avensis-t vezetek,mi a velemenyetek egy 1400-as motor 70 kw-al???

2014. máj. 9. 18:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Tobb fajta kocsi is tetszik de szerintem maradok az Opel Astra J-nal.
2014. máj. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!