Jövő héten vizsgázom autóra, és totál össze vagyok zavarodva! Mit tegyek? :/
Figyelt kérdés
Januárban volt 1 éve,hogy először hajtottam,csúszós,havas utakon,azt hittem nem úszom meg élve..20órát lehajtottam egy 206os peugeottal,nagyon jól ment,meg is lepődtem magamon..:) az oktatóm elmagyarázott mindent,csak akkor szólt rám ha hibáztam,de lehet azt mondani,hogy nem nagyon érdekelte,hogy mit teszek,mert már akkor tudta,hogy kapott külföldön munkát,felmondás előtt volt.. Egy év után tegnap hajtottam,egy másik oktatóval,aki egyben a főnök is,és a nyers stílusáról ismert..mindenbe belekötött,pedig gyalogos átkelőn megálltam,sebességkorlátot betartottam,nem fulladt le az autó,övet bekapcsoltam,minden rendben volt,ennek ellenére neki semmi se tetszett,megsem akart hallgatni,hogy régen hajtottam + egy régi,rossz puntot hajtok,szokatlan.Pénteken lesz a vizsgám,addig 4 alkalommal birok hajtani,és a legnehezebb részzén még nem is voltam.. ahol nézik,hogy tudok-e váltani,tolatni stb. Ha ott bukom,nem mehetek ki a városba. Totál lement az önbizalmam,előre érzem,hogy megfogok bukni,nincs is kedvem holnap hajtani,mert csak a lecseszést kapom. :(2014. máj. 11. 19:09
1/5 A kérdező kommentje:
A legnagyobb problémája az volt,hogy hogyan fogom kormányt,a hüvelyk újjamat nem kell használni,ha fordulok le az utcába,akkor csak 1 kézzel lazán tekerjem a kormányt,én úgy csináltam és akkor sem volt jó!
2014. máj. 11. 19:14
2/5 anonim válasza:
"a legnehezebb részzén még nem is voltam.. ahol nézik,hogy tudok-e váltani,tolatni stb."
He? Már nincs rutin vizsga, egyből a városban kezdesz.
Meg jó hogy lecsesznek hogy megállsz a gyalogátkelőn, előtte kell és nincs gond.(tudom elírás de szeretek kötekedni)
3/5 anonim válasza:
Oktatót kéne váltanod és kicsit későbbre tenni a vizsgát.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerbiai vagyok,nálunk van! Elnézést,hogy elírtam,az átkelő előtt álltam meg. :D
2014. máj. 11. 19:19
5/5 anonim válasza:
Jah hát akkor már érthető, elnézést nemtudtam hogy külföld.
A megoldás tényleg az lenne ha oktatót váltanál vagy iskolát.
Egy tanácsom van.Odamész csinálod, ha megy megy, ha nem akkor nem.Sose értettem mit kell ezen így fennakadni.
Amikor vizsgáztam egy csaj beszopta a legfaszabb vizsgabiztost és ott sírt a mellettem lévő kocsiba.
Hozzám beült mentünk, úgy csináltam ahogy órákon mondták és lásd sikerült.De egy percig sem izgultam, mert tudtam ha megbukok lesz még pár alkalmam vizsgázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!