Autó ülést bőrrel behúzni?
Figyelt kérdés
Üdv mindenki.
Lenne nekem egy 97'-es évjáratú Audi A4em, és a szövet üléseket szeretném bőrrel behuzatni.
Körülbelül mennyiért csinálnak ilyen munkát?
Az első és hátsó üléseket is egyaránt.
#autó #börüles
2014. máj. 14. 22:26
1/3 anonim válasza:
Ez nem úgy megy hogy fognak pár bőrcsíkot és rávarrják. A legegyszerűbb ha veszel bőrüléseket és kicseréled őket.
2/3 anonim válasza:
Lehet csináltatni, de drága lesz.
50-60 körül már komplett bontott bőr belsőket kínálnak a racing bazáron. Egyszerűbb megvenni egy bontott szettet kompletten és egy nap alatt bedobálni a régi helyére.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok van! :)
Írtam pár kárpitosnak, meglepően egyből jött válasz, kompletten az első két ülést, és a hátsót egybe 140-170 ezer forintért vállalnák.
Nekem annyit sajnos nem ér meg, viszont racing bazáron tényleg vannak nagyon jó áron komplett szettek.
Köszi :)
2014. máj. 14. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!