Szélvédőre napellenző csíkok hol tudnék venni?
OlyAnra gondolok ami iylen kék-es vagy zöldes áttetsző fólia. Egyáltalán lehet iylet kapni vagy ezt gyárilag teszik rá az autókra? Mnennyire macerás felrakni őket , méretre kell vágni? Mennyibe kerül kb.?
KÖSZ A VÁLASZOKAT!

válasza:

válasza:lehet kapni, csak ne te rakd fel
különben használhatod a kertedben, ha nem akarsz büntit kapni

válasza:

válasza:Mivel ívelt az ablakod, rá kell melegíteni kívülről hogy felvegye a formát. A tükör körbevágása sem egy egyszerű feladat, utána biborékmentesen felrakni pedig házilag szinte lehetetlen.
Én elgurultam a fóliáshoz, ha egyenesre akarod az alját akkor 5ezer, ha kövesse a tető ívét akkor 7.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amúgy mindig be szoktuk kötni magunkat, de ha valaki mégis elfelejtené és nem akarnám hogy megbüntessenek, akkor ez megvédne a büntitől vajon?
Az autó kézikönyve azt írja hogy alkohol tartalmú szereket ne használjunk az autó belsejének tisztítására. Ezért a jégoldót nem is fújtam rá belülről. Mivel tudnám leolvasztani a jeget? Az autó fűtése hidegen nem fújja még a meleg levegőt.
Nem erolteti meg az ablaktorlot a ho ?
Tehát online vettem egy megyei matricát, kaptam róla e-mailben egy kb. 8*8 centis bizonylatot. Ezt kell kinyomtatnom és magamnál tartani, ez rá is van írva, gondolom ez a "matrica". Abban viszont nem vagyok biztos, hogy elég -e, hogyha beteszem a kesztyűtartóba, vagy...
Ami a szélvédő tetején megy, ameddig le lehet hajtani a napellenzőt. Hasznos oda tenni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!