Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hátsó kerekes autó miért nem...

Hátsó kerekes autó miért nem jó télen?

Figyelt kérdés
Igazából mindig is első kerekes autóm volt és sosem vezettem hátsó kerekeset, de most igen megtetszett egy BMW és lehet megvenném, hogyha télen is lehet használni
2015. szept. 7. 22:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mivel fogalmunk sincs hogy hogyan vezetsz, nem tudjuk megmondani. Egyrészt ha BMW-t akarsz venni akkor ezzel számolnod kell, mert (szerencsére) 99%-ban az utakon futó BMW-k hátsó, vagy összkerék hajtásúak. Persze az is egy szempont hogy eddig csak első kerekes autód volt, de akkor meg ne is gondolj a BMW-re, ha ezt nem mered bevállalni. Hogy bele lehet-e jönni? Persze. Hogy neked menne-e? Nem tudom.
2015. okt. 20. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem csak RWD volt van lesz.

Utalom ha a kormanyzott kerek csuszik meg es itt a hatulja indul meg mikor van meg esely ellenkormanyozni meg a kuplunggal jatszani, stb.

Elsokerekesek alulkormanyzottak ami megint nagy kanyartemponal gusztustalan.

Nem tagadom telen sokszor volt jeges vagy folduton ahol elakadtam es fwd vel haver siman meghuzott.

Osszesegeben en jobbnak tartom az rwd t, de mas vezetni es mas az elonye es mas a hatranya.

2015. okt. 20. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!