Én most veszek vw polot ennyiert, de fabia is van ilyen árfekvésben
2015. nov. 1. 22:48
2/11 anonim válasza:
Ennyi pénzed van és még nincs bmw-d? :D
2015. nov. 1. 22:48
3/11 anonim válasza:
Szia! Én első autónak egy 2 ajtós 2001-es 1.6-os 75lovas SEAT cordobát vettem igazából teljesen meg vagyok elégedve vele nem rossz kis kocsi aránylag olcsó is és megbízható sok gond nem volt vele. Akkor esetleg amit tudnék még ajánlani az a Fiat punto abból is elég sok szaladgál és elég megbízható konstrukció. Vagy Volkwagen polok attól függ milyen méretű kell. Én most készülök venni egy BMW 318 ti compactot esetleg abból a gyengébb az 1.6-os 102-lovas 316 i compact... de arra azért sztem kéne költeni bár alkatrész is van hozzá rendesen :)
2015. nov. 1. 22:49
4/11 anonim válasza:
"tudom suzuki nagy favorit..de mindent csak azt ne!" - egyszerű: www.hasznaltauto.hu, keresőt beállítod, kidob sok szép roncsot, kevés használhatót, vállalhatót, mazsolázhatsz, a Suzukit kizárva.
2015. nov. 1. 23:00
5/11 anonim válasza:
És ki a jó isten tudja,hogy neked milyen formavilág jön be?
"jól nézzen ki"..-nagyapám szerint még a Thalia is jól néz ki,hugomnak a házmester Astra jön be,nagybátyám pedig Fabia megszállott..
2015. nov. 1. 23:13
6/11 anonim válasza:
Szeirntem egy régebbi Volkswagen TDI-vel jól járnál.
2015. nov. 1. 23:20
7/11 anonim válasza:
Ennyi pénzért a kritériumok közül talán kettő vagy három ha teljesíthető. A kinézet szempontjából egyéni, hogy mi tetszik, de 500 ezer pénzért nemigen lehet kapni valami fényes külső állapotú autót. Ezzel szemben jó és megbízható motorja lehet, ha megfelelő törődést kapott és a fogyasztása is lehet 8 liter alatt.
Amit ennyi pénzért be tudnék ajánlani, az a 97-től gyártott Mazda 323F, az van elég sportos kinézetű, a motorja megbízható lenne ha foglalkoztak vele.
Ismered a mesét az okos lányról aki vitt is ajandékot meg nem is............legyen megbízható,jól nézzen ki,keveset egyen,stb stb...mindent 4-5százból.....
2015. nov. 2. 07:30
10/11 anonim válasza:
Én ennyiért tuti hogy F Astrát vennék, nincs jobb alternatíva ebben a kategóriában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!