Az autóm sokadik kulcs elfordításra sem indult be ma. Gyújtás volt, viszont az önindító meg sem nyikkant. Gondoltam teszek még 1 próbát, kb 20 perc után, és beindult. Hazaérve próbálgattam és 5ször egymás után pöccre indult. Mi lehetett a gond?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ilyen időben, ha 2-3 napot nem megyek az autómmal, akkor nagyon nehezen indul. Van,hogy nehezen ugyan de elsőre beindul, de általában 2. szor , de volt , hogy már csak haramdjára.. Tetszőleges ideig nem is tudok indítózni,mert van beleépítve valami szabályozás,ami 3-4...
Működött szépen, bementem egy boltba, öt perc után kijöttem és már nem indult. Izzításra reagál, minden szépen világít, de nem indul be a motor. Kinti idő -6fok, gondoltam az aksi, de decemberben vettem újat és minden működik (rádió, központi zár, világítás). Az...
pár napja nem indul az autóm az önindító teker de semmi, benzinpumpa cserélve szűrő viszont kicsit korrodált és erre gyanakszom de mielőtt megvenném az újat megnézném hogy szűrő nélkül beindul e vagy esetleg máshol keressem a hibát?
Új önindítók nagyon ritkák, ha találók akkor meg nagyon drága. Mit javasoltok mit lehet vele csinálni?
Hetente, vagy kéthetente nem akar elindulni szegényke!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!