Majdnem karambóloztam és eléggé bánt a dolog, mire számíthatok?
Egy kereszteződésből fordultam volna ki balra, elsőbbség adás táblám volt. Kinéztem balra,semmi kinéztem jobbra egy kisteher autó, utánna semmi. Utánna megint kinéztem balra és elindultam,csak nem vettem észre hogy a böszme kisteher seggébe volt egy személyautó. Gyorsan el is rántottam a kormányt,hogy ne ütközzünk. Ezért számíthatok valamilyen büntetésre? Fél éve van jogsim ezért lehet hogy nem voltam elég figyelmes de ezek után nagyon oda fogok figyelni. És szerencsére nem lett baleset.
17/F
Ha nincs semmiféle anyagi kár, akkor ebből nem lesz baj. Jó figyelmeztető jel, hogy figyelni kell. Csak óvatosan! ;)
Én naponta min. 20 km-t vezetek + havonta több 400+ kilóméteres út :) Ugrott már elém őz, kutya, részeg biciklis, volt minden :D
Nagyon kell figyelni és te se fogsz semmit összetörni, elütni ;) Nekem is fél éve van jogsim :) 17/F
Ami nem öl meg, attól erősebb leszel.
Ne lelkizz emiatt, de tanulj belőle. Gondold végig, mit kellett volna másképp csinálni - és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!