A kuplung kinyomócsapágyas lenne?
Először álló helyzetben ha benyomtam, olyan hangot adott ki, mint magasnyomáson a levegő kiszűrődése és alapjáraton sem volt szép hangja. Váltásokkor mikor engedtem fel a kuplungot beremegett az egész autó állandóan. Most már ott tartunk ha lenyomom akár álló helyzetben akár menetben a kuplungot iszonyatos sípolás hallatszódik. Illetve megállásnál, indulásnál borzasztóan égett szag terjeng.
Ez mind kinyomócsapágyra utal, vagy még van valami bibi vele? Kuplung 2 éve volt kompletten cseréltetve így az egészet nem szívesen cseréltetném megint. De az is nagyon rosszul esett, hogy már baja lett. Mit javasoltok megint az egészet vagy csak a csapágyat cseréltetni? Melyik az olcsóbb? Fiat Punto-ról van szó.
21/N
Őszintén szólva nem bízom a szerelőkben. Ha valami gond van, először kérdezősködöm ki mire gondol. Aztán majd meglátjuk mit mond. Pl. most is elvittem, de mindig az van hogy elviszem és ez se jó az se meg stb. Én nem értek hozzá, vagy elhiszem neki vagy nem.
2 éve 500ezer lett ráköltve, új motor, új kuplung, fék stb. És akkor most megint kuplung, teleszkópok és már nem is tudom mit mondott még.
Egyébként kettes Punto.
Szerintem ez az egy selejtes mert állandóan van valami. Mások meg úgy szeretik.
Köszönöm a válaszokat! Megcsináltattam. Most minden rendben.
Utolsónak igaza van. De már vagy 5. szakemberhez fordultam. Egyszer csak találok egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!