Lerakjam a segédmotor vizsgát 15 évesen?
Jobban szeretnék motort venni, de picit félek a vizsgától.Persze tanulnék rá de valamiért kerülget olyan érzés hogy hiába tanulom meg, nem fog sikerülni..
Vagy várjak 2 évet amíg lerakhatom kocsira?
1. vagyok,
Ja, hogy az A1 kezdhető 15 és fél éves kortól?
(Valamiért azt hittem 21). Akkor érdemes kivárni és azt letenni, mert ha tényleg megunod, kinövöd az 50-es kategóriát, meglesz a lehetőség 125-re váltani.
Szeptemberben leszek 15 és fél
Énsem tudtam hogy le lehet rakni A1et 15 és fél évesen
Várjak Augusztusig és akkor rakjam le az A1et, vagy rakjam le most az AM-et?
Igazából már kinéztem magamnak egy 50cm3-mas motort és nekem az megfelelne
Neked kell eldönteni, attól függ mennyi pénz, idő áll rendelkezésedre.
Egy-két szempont:
AM:
- ~50e ft
- csak 50cm3-ig (amit mellesleg a B kat.-val is vezethetsz majd.)
- olcsóbb vizsgadíj (bukások esetén lényeges)
- azonnal kezdheted
A1:
- ~75e ft
- 125 cm3-ig (B-vel nem lehet)
- drágább vizsgadíj
- ősszel kezdheted el
Az A1 kockázatosabb, de hosszú távon szerintem jobban megéri.
Hmm..
Átgondolom de szerintem AM lesz
Elég nekem egyenlőre segédmoci [link] Ezt néztem ki magamnak ha meg lesz a jogsi ezt szeretném megvenni.
Kocsira meg szerintem 19éves korom körül akarom lerakni de ez változhat. Mindenesetrem most így vagyokvele hogy megpróbálom AM-el.
Én személy szerint kivárnék és A1-et tennék le, mert az 50-es kinövése után még van egy lehetőség, és a 125 kategória már több élményt nyújt.
De persze ez az én véleményem, ha Neked elég az 50 egyelőre, akkor hajrá. Jó (és mielőbbi) motorozást!
Most az a helyzet hogy augusztusban nincs oktatás és ha most elkezdeném akkor valószínűleg félbe kéne hagyni a tanfolyamot.Szóval megvárom az A1et és lehetséges hogy a suliban fognak indítani egyet, oda jelentkezek.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!