Lehet azért oktatót váltani forgalmi oktatáson, mert rossz a kocsi műszaki állapota?
Amikor bementem választani oktatót az iskolába, kijelentették, hogy csak egyetlen egy oktatónál van hely.
Egy Suzuki swift 1.0 - val tanulok.
Eszméletlen rozoga autó, a váltó is majd szét esik, plusz szervó sincs benne és kiáll a karod mire kiállsz a parkoló helyről.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha bemegyek ezzel az indokkal az autóssulimba, akkor lehet oktatót váltani ?
Ui.: eddig 2 órán voltam csak
Kérdező: kicsit kezdenek nevetségessé válni az indokaid. Képzeld régen ilyen autókon tanultak meg vezetni, és egyikbe se volt szervó:
#9-es
A 2 újjas kormány forgatást, átvitt értelemben kell érteni, nem szó szerint !!!
Csak éreztetni akartam a kormány "könnyedségét".
Az pedig, hogy mondtam, hogy vezettem pár kocsit, abban te hol látsz olyan kijelentést, hogy én "tudok vezetni" ?
Csak azért írtam, hogy van egy kis viszonyítási alapom, nem vagyok annyira natúr tanuló, aki még a pedálokat sem ismeri.
Érződik a kommentedben a kötekedési szándék !!!
Ne rajtam töltsd ki a munkahelyi stresszt !!!
Ha meg valami nem tetszik ott a vissza gomb.
Na Helló
megértem a kérdezőt. A legtöbben normális autóval oktatnak, mért neked kell egy szervó nélküli szar kocsin tanulni?
Cseréld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!