Bmw-t szeretnék venni. Jó ötlet?
Nekem egy 316i Compact van, E36, mar az 1999-es kiadas, tehat az 1.9-es motorral, lancos vezerlessel. Imadom egyszeruen. Vegtelenul megbizhato auto, a futomu igenyel figyelmet, ha az rendben van, akkor gondja sok nem lehet tobb. Varosban is eljarkalok 7L koruli fogyasztassal, szoval meg azt sem mondhatom, hogy sokat eszik. Lenduletes, dinamikus kis auto, ahhoz kepest, hogy csak 105 lo. Palyan is siman tartom vele a 140-es tempot, ha meg odalepek, akkor 160-170-ig meg nagyon szepen gyorsul, szerintem ennel nem is kell tobb. Magyarorszagon nem lehet szaguldozni meg palyan sem...
Nekem lassan 220-230 ezer km kozott lesz benne egy vezerles csere, ugyanis sok tevhittel ellentetben azert jo ha cserelve van ennyi km utan. A BMW szervizkonyvve 300 ezret ir a cserere. De lattam mar olyan bimert is E36-ot ami ment 400 ezret es nem volt meg benne vezerles cserelve, semmi baja nem volt, nem csorgott a lanc... Egyszoval tenyleg strapabiro kis autok ezek a 3-asok. :) E46-ot is csak dicserik, meg jobban, mint az E36-osokat. Ha törődsz vele es figyelsz ra, akkor huseges tarsad lesz. Engem meggyozott mind az auto, mind a marka. :)
#13 A kérdésre és nem a válaszoló reagáltam.
Mivel közben az olcsó használt BMW piacát is megnéztem. ;)
A válaszólóra meg annyit, amit segítségnek szánok: Az E36-nak compactnak egy órási baja van, ha havas úton akar elindulni, vagy irányt váltani, akkor könnyen téved az elektronika, vagy nem elégséges. Még kis gyerekként láttam egyet 320i volt, amit - egy akkor bácsi, ma mivel kb. negyvenes volt - középkorú férfi vezet, és hiába volt jó sofőr a 20-25 centis hóban másfél métert dobta a farát a E36 320i compact induláskor, telephelyről kikanyarodva, ott megállva és utána. Nagybátyám a majdnem új autójának (hármas Mondeojába) majdnem az oldalába vágta a farát, az ~5-6 éves autó autó/BMW.
Még jó hogy a piac határozza meg hogy melyik autó mennyit ér.
Amúgy szerintem is a 318i vagy a 320i már elfogadhatón viszi az autót és elég tartós motorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!