Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi ért éri meg Skoda...

Mennyi ért éri meg Skoda 120l-t venni?

Figyelt kérdés

A vízforralását hogy lehet orvosolni?

Vannak egyéb hibái ezen kívül?

2016. jún. 25. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Volt 120l es skodám. Kb 16 éve. Nekem sohasem forrt fel a víz. Vannak hibái, de olcsón, könnyen orvosolhatók. Nekem csak a gázbovden szakadt el egyszer. Hát... 80 ezernél többet ne adj érte, annyit is ha van minimum egy év műszaki rajta. Kicsit többért vehetsz swiftet ami minden tekintetben jobb.
2016. jún. 25. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés. Amennyit neked megér. Olyan öregek már a legutolsó 120-asok is, hogy a rohadás komoly probléma, legfeljebb a bácsik állandóan garázsban álló autóinál nem, de ha találsz olyat ami eladó, akkor azért ne sajnáld a pénzt. Persze nem akkor ha használni vennéd, mert használósnak vannak nála sokkal praktikusabb autók is. Ha oldtimerezni akarsz az más, ott nem a pénz a meghatározó.
2016. jún. 25. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:

120 as skodát csak akkor vegyél ha nem vagy ideges típus, és picit értesz az autokhoz.

Sok macera lehet vele.

szerintem 100-150 ezerért lehet találni olyat ami egy bácsié volt végig és vigyázott rá.

Egyébként lehet hozzá kapni mindent olcsón, de sok nyúgje lehet.

Porlasztós így lehet vele copni.

De aki szeret bütykölni annak jó kezdő autó lehet.

Vagy esetleg hobbi auó:)

2016. jún. 25. 09:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2016. jún. 25. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem már fizetnek neked, ha elhozod. A víz néha tényleg probléma volt, de Skodás kanna víz nélkül nem indul sehova.

Másik hibája volt, hogy orrkönnyű és 100 fölött alákap a szél. Zsák krumpli segíthet rajta. :D

Más gondra nem emlékszem, igénytelen autó.

2016. jún. 25. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva:a kínált darabtól függ, milyen állapotban van..ha rem rohad az alja(mint az enyém)mert lekezelték, akkor nagy baj nem lehet.

a vízforrás egyszerűen termosztát hiba..nekem a harmadikra sikerült megoldani, az egy amerikai autó termosztátja volt...azzal csodálatosan működik...a gyári az vagy jó, vagy nem..szerencse, hogy a cseréje nem nagy szám, pik-pak megvan...

egyébként ha új termosztátot teszel bele(bármilyen autójét, csak a méret stimmeljen)akkor előtte a forró-hidegvizes tesztet végezd el..nem érhet meglepetés.

az hogy könnyű az eleje, és a szél alákap, az egy nagy baromság..tehát cementet tegyél előre, akkor nem lesz baj..

jééézusom, ez agyrém..

a porlasztója egy nagyon egyszerű Jikov, csak a levehőállításhoz kell egy nagyon vékony hosszú csavarhúzó..azt egyszer belövöd, örök darab..ha eszi az olajat, akkor csak a hüvelyeket kell cserélni hozzávaló gyűrűkkel, aztán ma már csak fullszintetikus olajat bele..

soha nem térdel le, nemtudod széthajtani...na persze nem táltos paripa, de munkába járni pont kiváló. és nem lopják.

a lánc ha zörög, akkor megnézed a lógását, és legfeljebb cseréled..nincs feszítője..ez ilyen.

a gömbcsuklók sajnos babusgatást igényelnek...én rézpasztát nyomtam minde kényes helyre...na, azzal örök darab...

hogy mennyit fizetsz érte? nos, mint írtam, az állapotától függ...nem kell kétségbeesni, jól javítható..a kipufogó cseréje is baromi egyszerű...

fel a fejjel, nem lehet rosszul dönteni...persze ne legyen totálisan rohadt a küszöb, és a kerékív..

sok szerencsét.

2016. jún. 25. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!