Félmillióért milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
19/F vagyok, friss a jogosítványom, így én ennyi pénzből egy 2003-as Suzuki Swiftre gondoltam, a lényeg, hogy legyen megbízható, s legyen benne légkondi. Szerintetek egy Suzuki jó választás?2016. jún. 28. 01:07
1/7 anonim válasza:
Suzuki annyiból jó hogy motorilag nagyon jók főleg kezdő autónak vagy normál városi közlekedésre alkalmas, de nem valami tartós gépek, és könnyen sérülnek sajnos. Alkatrész viszonylag olcsó hozzá. Bár én ha nem muszáj nem Suzukit vennék hanem Opelt vagy Fordot. Bár a Fordokhoz drágák az alkatrészek, Opelből is F vagy G Astra ami megéri inkább. Esetleg régebbi Toyotákat vagy régebbi Volkswagen Passat vagy Golf 2 vagy 3 amiket még érdemes megvenni. Ha nagyon alapvető közlekedésre kell városon belül akkor még a Fiat Punto az ami úgy ahogy jó.
2/7 anonim válasza:
F betűset ne. (fiat,ford, francia). A Swift jó választás. Benzinesből kapsz G Astrát ennyiért. Talán Golf,Polo.
4/7 BiTOPro97 válasza:
Ötszázezer Forintnál nem a márka a kérdés, hanem az állapot, fenntartási költség, a műszaki érvényessége, alkatrész után pótlás - például, ne vegyél olyan autót amihez nem tudsz, alkatrészt szerezni mert ritka, bár ezért olcsó.
5/7 anonim válasza:
98 utáni Mazda 323F 1,5 benzinest keress. Viszonylag nagy, nem fapad, nagyon strapabíró, egyszerű autó. Fényévekkel autószerűbb egy Swiftnél.
Csak a rozsdára kell figyelni, hogy ne szitaszerű legyen az alja.
Nekünk van egy ilyen, 1,5 év alatt egy ABS jeladó kellett bele, és csak megy nap mint nap.(előtte sok fajta autóm volt már, tudok objektív lenni).
7/7 anonim válasza:
"F betűset ne. (fiat,ford, francia). "
Ez egy baromság. Francia kocsim van és semmi baja. Rokonomnak, haveromnak is van francia kocsijuk, egyik se panaszkodik rá.
Renault Clio II-t ajánlom. Légkondisat is ki lehet fogni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!