Hányan jártok 125ccm-es motorral,50-es papírokkal? Részletek érdekelnének! PL:.
Utolsó , ha beküldenek átvizsgálásra sztem aggódhatsz nem is kicsit , ugyan is ott pontosan megmondják mekkora a motor nem csak úgy ránézésre....
Ha elkapnak hamis papírral és ki is derül :
hamis papírok -okirathamisítás (börtönnel büntethetik , +eltiltanak a vezetéstől akár 2 évre is , mivel nincs jogsid 125-re)
hamis papírok->50-es re fizeted a biztosítást->jól megbirságolnak emiatt , + kifizettetik visszamenőleg a 125-re való biztosítás különbözetét.(sztem 100 alatt nem úszod meg)
Ha neked ennek ellenére is megéri , akkor vedd meg , engem nem különösebben izgat.És hidd el , ha a lagkisebb gyanú is felmerül a rendőrben h az nem 50-es hanem nagyobb , elküldi a motort bevizsgáltatni.Manapság nagyon ellenőrzik a motorosokat , pont emiatt h sokan jogsi nélkül vezetnek.
fél évet jártam így, de inkább eladtam, nem éri meg kockáztatni :)
igaz most 150-es robival járkálok, de ezen nem lehet észre venni sztem
14:20-as
Hogyan állapítják meg a csövön keresztül a hengerűrtartalmat?Ez érdekes lehet....
Úgy h mennyit kipufogógézt bocsát ki (gondolom) , más tippem nincs :P
De nem is tudják pontosan megállapítani és nem is a pontosság a cél csak ha picit is felmerül a gyanu hogy az nem 50-es , akkor elküldik átvizsgálásra és ott tuti h lebukik az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!