Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50 ccm es motornak mennyi a...

50 ccm es motornak mennyi a kompressziója?

Figyelt kérdés

Vettem egy kompresszió mérőt mert a motorom nem indul.Jelenleg 3.5 bár nyomást mértem.Ez szerintem kevés.

Minden jó válaszért megy a zöld pacsi.Válaszokat előre is köszönöm!

2017. dec. 9. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor kérdést teszel fel, akkor mindig figyelj oda, hogy a LEGFONTOSABB információt ne osztd meg velünk. Így nem csak te szórakozol jól, de nekünk is izgalmas kitalálós játékban lehet részünk.

Ebben az esetben ez ugye a motor tipusa. (hogy például rometed van, vagy ktm-ed)

Achievement unlocked!!!

2017. dec. 9. 09:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazad van,csak írni akartam a tipust de sietséghemben nem voltam elég figyelmes.De jó kis kitalálos kérdést tettem fel ugye? :-D

De félre a tréfával,ez egy Derby Hunter 50 cm3 két / kettő / ütemű motor.Olyan tájékoztatásba már sikerült bele futnom,hogy 12-14 bárnak kell lennie,ezen 3.5 bárt mérek.A másik hasonló de müködő képes motoromon 9 bárt sikerült mérnem.Bár az emlitett motoromon új dugattyú és gyűrű van és álló helyben alapjáraton járattam be és néha egy kis gázt is adtam neki de mégis megadta magát.

2017. dec. 10. 08:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Elérés feloldva,így már segítettem ? :-)
2017. dec. 10. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!