Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki leírná a jogsi menetet?

Valaki leírná a jogsi menetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Adódott egy kis (jo pár hónap) szabadidőm es úgy gondoltam kihasznalom! Eldontottem hogy szeretnem megcsinalni a jogsit. Tudom hogy kell KRESZ es elsősegély vizsga, illetve ugye gyakorlati orak vezetésből.

A KRESZ-szel szeretnem kezdeni. Ezt lehet online is végezni? Ha igen hogy? Mi a menete? Es ha meglesz a vizsga akkor utána köteles vagyok xy hónap utan nekiállni vezetni? Vagy lehetséges hogy pl csak 2-3honap mulva csinálom meg az elsősegély miutan a KRESZ meglett?

Illetve a motoros jogsinal a gyakorlati orak hogyan zajlanak?

Koszonom a válaszokat, 17/L

2019. máj. 7. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Most akkor motor vagy B jogsi?🤔
2019. máj. 7. 20:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindketto erdekelne😅
2019. máj. 7. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Nálad nem működik a gugli? Megnézed bármelyik autósiskola honlapján, és extrán szájbarágósan megtalálsz mindent. Hogy mi mennyibe kerül, mire mennyi idő van, mi után mit kell, stb.
2019. máj. 7. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én csak a B kategóriásról tudok írni!

Én még 2015-ben csináltam a jogsit, 17 éves korom előtt. Azt mindenkinek fontos tudnia, hogy a gyakorlati órákat már akkor el lehet kezdeni, amikor még 3 hónap van hátra a 17. születésnap előtt. (tudom, hogy nem kérdezted, de szerettem volna tisztázni)

Először is keress egy jó autósiskolát (kérdezz barátoktól, mert rengeteg a bunkó és nehéz a legjobbat megtalálni).

Nekem így volt anno 2015-ben sorrendben:

- KRESZ és elsősegély tanulás (tanórák után, bár már rég eltörölték a beülős termi órákat)

- KRESZ vizsga (mi egy kocsival mentünk s mind a 7en levizsgáztunk sikeresen)

- Elsősegély vizsga (ez is gyors volt, a vizsgabiztos majdnem bealudta, pedig egy halom csokoládé volt az asztalán, gondolom próbálták lekenyerezni, amit meg is értek, mert volt vagy 200 kiló, nem mondott volna ellent egy kis csokinak :D)

- Forgalmi vizsga: ez volt a kedvencem, mert olyan jól vezettem, hogy a vizsgáztatónak kellett beírni valamit poénra, hogy legyen beírva valami legalább hibának a kartonomra. :D

Ezeket a forgalmin kívül olyan sorrendben csinálod, ahogy akarod, de fontos lenne, ha konzultálnál az oktatóddal! :) Sok sikert és kérdezz, ha még szeretnél valamit tudni!

2019. máj. 7. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Először is beiratkozol egy autósiskolába, meg elmész orvoshoz alkalmasságit csinálni. Ott megcsinálod (megérted) a KRESZ-t online vagy tanteremben. Utána leteszed a KRESZ-vizsgát. Aztán jöhet a vezetés. Ha megvolt a kötelező minimum 29 óra (30. a vizsga), és az oktatód is úgy látja, akkor mehetsz forgalmi vizsgára. Az elsősegélyt bármikor megcsinálhatod. Ha sikerült a forgalmi, akkor mehetsz az okmányirodába (oktató elmondja, hogy milyen papírokat kell magaddal vinned), viszont (ez egy ilyen gyakori kérdés) az ott kapott papírral NEM vezethetsz, csak a rózsaszínű plasztik kártyával. 20/F B,C kategóriám van
2019. máj. 8. 09:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, 4 es 5 válaszoló!
2019. máj. 8. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!