Suzuki EKO-nak honnan tudhatom meg a gyártási évét, ha nincs rajta adattábla?
Figyelt kérdés
Esetleg az alvázszám utolsó 2 száma?2019. máj. 8. 21:28
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Nem regisztráltak hivatalosan ezek és ezért ebben az esetben sehonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy hívják azt oldalt ahol le tudom kérni a Simsonom adatait vázszám alapján?
(Típus, gyártási év)
Elveszett az a gyártmány adattábla a motortér tűzfaláról, mit lehetne tenni?
Erre az ilyesmi fekete táblára gondolok : 2 szegeccsel volt rögzítve.Motorgenerálos volt a kocsi szerintem akkor sérülhetett valahogy a tábla,nem tudom de ma nem volt meg (tavaly volt kivéve vízkár miatt) .Jövő hóban meg műszaki...
Babetta adattábláról festéket mivel lehet eltávolítani?
Kedves előző tulaj lefestette...
Üdv. Nem tudja esetleg valaki, hogy Peugeot Speedfight-on hol található az adattábla?
Kellene belőle pár adat a biztosításhoz...
Keréknyomás adattábla szerint a legnagyobb méretem 235/45 R17. A kívánt kerék váltóméret és 19" TÜVvel az autótípusomra. Legálisan közlekedhetek vele?
Vagy, szükséges átépítési engedély? Hol találok erre valami jogszabályt? NKH nem válaszol.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!