Titeket is idegesít, ha egy autóban "buhog" a zene?
Tudjátok,mondjuk amikor megállsz a lámpánál,melléd áll egy 18 éves kis suttyó,és bömbölteti a zenét,de nem egyszerűen,úgy hogy ha ágyúval lőnének mellette nem hallaná,de még a Te dobhártyád is beszakad,pedig az ablakot már felhúztad...
Szerintem rohadtul idegesítő tud lenni!
26/N
Engem nem idegesít, mert nálam is "buhog" a zene. :)
Mondjuk tőlem legalább nem hallatszik ki.
Én imádom ha buhog a zene az én kocsimban!!! De persze azért nem úgy szokott, hogy a zene hamarabb odaér mint én bárhová. De gondolom, hogy mire gondolsz..Az igen engem is idegesit..Mondjuk én imádom a buhogó zenét:))
24/N
Engem gyalosként idegesít, főleg, ha menőnek is gondolja az illető, miközben mindenki az anyjába kívánja.
De azonkívül, hogy irritáló, még "belesetveszélyes" is olyan értelemben, hogy nem hallja, mi történik körülötte.
Én biciklisként ezért sem szoktam soha zenét hallgatni fülhallgatóval.
hát igen 1 perc sok vagy kevés?
attól függ a wc ajtó melyik oldalán állsz( jelen esetben melyik kocsiban ülsz)
Engem nem zavar, sőt én is imádom ha a kocsimban "buhog" a zene! Az más kérdés hogy a belvárosban nem bömböltetem úgy, mert nem hallom ha történik valami és én is baleset veszélyesnek tartom! Akkor csak halkabban hallgatom, de a városon kívül én se sajnálom neki a hangerőt! Aki meg ezzel menősködik a városban, annak ez saját gondja én inkább nem foglalkozom vele. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!