Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A munkával jár, ha a szerelő...

A munkával jár, ha a szerelő koszos kézzel összetapogatja a kárpitot?

Figyelt kérdés
Rutin vezérléscserére vittem az autót, és 150ezret fizettem számlával. A javítással nincs problémám, csak a szerelő összekoszolta a bézs színű kárpitot és nem jön ki belőle a retek. Azt mondta, hogy ez a "munkával jár" majd azt tanácsolta, hogy vegyek kárpittisztítót.
tegnap 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Panaszt kell tenni, a számlát lobogtatva. Amúgy előírás, hogy fóliával le kell takarni a kárpitot...aztán vagy letakarja egy agyonhasznált koszossal, vagy nem...
tegnap 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Ha ez maszek szerelő volt, akkor mondjuk úgy, hogy azt kaptad, amit fizettél. Kevés pénzért szar kiszolgálás, szerintem ez elég logikus. Nyilván k*rva etikátlan és bunkó kretén viselkedés a részéről, de ha te mondjuk a munkahelyeden 50%-kal kevesebb pénzt keresnél, akkor a te hozzáállásod sem lenne olyan, mint a valódi fizetéseddel.

Ha viszont legális szerviz, akkor reklamálj. Ne csak szóban és ne hagyd annyiban, amikor le akar rázni, hanem kérj panaszkönyvet.

Egyáltalán nem a munkával jár. Autóba csak ülésvédővel, tiszta kézzel ülök. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy időnként véletlenül nem sikerül mégis összekenni valamit, de sosem adom vissza úgy. Kívül-belül úgy adom vissza, ahogy érkezett, máshogy nem is vagyok hajlandó eleve magamtól sem, de amúgy ez normális szervizekben egy alapvető előírás is a szerelőknek.

tegnap 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A falu széli Maszek Jóskánál együtt jár. Normális műhelyben nem.

Sokféle megoldás van az autó belterének védelmére, van ülésvédő, van papír a padlóra, fel lehet húzni munkához a kesztyűt, amit utána levesz a szerelő, esetleg kezet is lehet mosni - meg lehet oldani, hogy a tulaj ugyanolyan tisztán kapja vissza az autót, mint ahogy odavitte.

tegnap 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Normális helyen nejlonnal letakarják, mielőtt beülnek.
tegnap 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!