Holnap Ferihegyre kell vinni a fiam , gk-val merre jutok be költség mentesen?
Már a közelítés is az M4-esen történik (autópálya matrica ?) , majd meddig lehet behajtani ? Parkolni nem akarok - kiszállnak búcsúpuszi és irány haza.
Köszönöm ha használható választ írtok !

válasza:

válasza:A vaze val tudsz úgy jönni, hogy melyik matricád van vagy nincs.
Ferihegyre simán bemehetsz, 5 perc van ingyen....kirúgod a gyereket az indulási résznél és lobogsz is ki-el , parkolási kts nélkül .

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom, hogy ilyenkor van e jelentése, hogy melyik suliba megyek át.
Kérlek, adj olyan linket adni, amely egyszerűen magyarázza el. Köszönöm.
Kb 130 km (ha oda-vissza nézzük akkor 260) hosszú útra, 5 t súly és 7 m hosszú áru szállítására 180000-200000 + Áfa ajánlatokat kaptam egyéni vállalkozóktól. Ha 30 l-t fogyaszt a teherautó, akkor is 50000 Ft + az útdíj kb 10000-15000 a költsége. Mire számolja fel a...
Kolléga nem tud vezetni, eddig egy másik kollégával járt, aki tartósan beteg, nem lesz pár hónapig. Tudna velem járni, bár nem vagyunk haverok, meg nem is tudom megígérni, hogy mindig viszem, lehetek szabin vagy beteg. Elég h.lye helyzet.
Még 300-400 ezer forint se nagyon sok külföldiek ki nevetnek. De a legtöbb ember annyit se kap. A legtöbb olyan 200 körül ha kap vagy még annyit se. Hogy tart fennt akkor ennyi ember autót mégis? Tudom hogy megvenni nem nagy dolog egy használ autót, viszont nagyon sok...
Érdekelne, hogy egyes kerékpárutakat mennyiért építettek meg, és hogy általában ezeknek a javítási költségei mennyibe kerülnek. Utóbbi esetében gondolok a foltozgatásokra pl., amit a Magyar közút csinál sokszor... 47-es főút melletti kerékpárút érdekelne, annak is a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!