Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi viszi rá az embereket...

Mi viszi rá az embereket arra, hogy a lerobban autójukat sorsára hagyják?

Figyelt kérdés

Cirka 1 éve alatt, már a harmadik autót látom hetek óta sorsára hagyni, az otthonom, és a munkahelyem közti 25km-es útszakaszon. Ráadásul ez a 8-as, ami 4 sávos, és elég forgalmas. Ezek az autók végül mind ugyanúgy végzik, szétverik, szétrabolják őket, végül valaki elviszi a maradékot. Azt megértem ha valakinek nincs pénze trélerre, de csak van egy ismerős, aki elhúzza haza, vagy legalább egy közeli városig, ahol nem szedik szét, esetleg valaki megveszi így is hibásan. Sőt van, hogy a bontós elmegy érte, és ingyen elviszi.

Ha így sorsára hagyja, attól még a nevén marad, és a forgalomból sem tudja végleg kivonni.

jún. 30. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Ezek szerek, drogok, függőségek miatt normális életet élni, józanul gondolkodni képtelen emberek lehetnek csak. Pest tele van elhagyatott autókkal, kétlen lopottak lennének, inkább mindenféle elidegenítési joggal terhelt, kivont, át nem írt, idióta, függő és/vagy pénztelen nem normális életet élő emberek autói.
jún. 30. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Úgy mondod, mintha egy háziállat lenne :D

''sorsára hagyni''

jún. 30. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs pénzük vagy idejük elszállítani.
jún. 30. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Mivel 2010-óta igazán egy igénytelen ország lettünk, ahol alig/nincs semmire vonatkozóan következmény, így ezt is megetszik sokan.
jún. 30. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:

"Ha így sorsára hagyja, attól még a nevén marad, és a forgalomból sem tudja végleg kivonni."

Valószínűleg "dobós" cég nevén van, szóval pont lexarják.

jún. 30. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

"Ha így sorsára hagyja, attól még a nevén marad, és a forgalomból sem tudja végleg kivonni"

De csak amíg az ő nevén van. Ha át tudja íratni, neki semmi köze hozzá, onnantól ingyér' rohad az út szélén.

Mióta a MOHU az autóbontókba is beférkőzött, a bontóba leadás már nem biznisz. Előtte ha egy alsókategóriás autóban megdöglött a motor, de a bódé még nem rohadt, betoltad a bontóba, kaptál érte egy kis pénzt, ami legalább a trélerezést fedezte, de talán azon túl is maradt valami, úgyhogy megérte foglalkozni vele. Vagy ha teljesen elrohadt a bódé, kidőlt alóla a futómű, de a hajtáslánc még jó volt, az is ért annyit, hogy megérje foglalkozni vele. Mióta már az autóbontásból is várja a sápot a NER maradéka, ritkaság, ha egy fillért is adnak az autóért, a trélert fizesd zsebből, akinek meg eleve csak egy lefingott Suzukira tellett, az nem fog azért is perkálni, hogy megszabaduljon tőle. Inkább megy a szürke vagy fekete megoldások felé, az autó meg felőle ott rohadhat, ahol akar, csak a nevéről kerüljön le. Arra pedig megvannak a megoldások.

jún. 30. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Feltettem hirdetni egy olyan autót, ami gyárilag sem a legjobban sikerültek közé tartozik.

Kevés, apró hiba van rajta.

Kipufogó hátul kifúj, ilyesmi. Ajtózár nem jó.

Rendre pénztelen, sírós, életképtelen alakok kerestek miatta, hogy át kell írni, levizsgáztatni, stb.

Kérdeztem tankolni ne tankoljam tele?

És azt mondta, hát jó lenne.

Akkor ad érte 60 ezret....

Ha meg beírom a hirdetésbe, c.gányok ne keressenek, akkor én vagyok a sz.r rasszista.

júl. 1. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek azokról az embereket, akik itt az áldozatot hibáztatják?

Mint látható, a kerékpáros szorosan (példásan) az út szélén halad - ennél szebben, a gépjárműforgalmat kevésbé feltartva az adott körülmények között szerintem nem lehet kerékpározni.Majd a kamionos - nulla oldaltávolságot tartva - elsodorja.Némelyik értelmiségi...

Sikerült az migráns politika? Azért kérdezem, mert Budapesten sétálva már nem hallok magyarul embert szinte, csak ázsiai, sötét bőrű,...

leginkább a IX-XI-VI-VII-XIII kerületeket járom napi szinten, igazán elfogadó voltam mindig is és nem tetszett az migránsozás sem, de amennyire mondta a kormány, hát az ellentétje van... Corvin sétányon el sem hinném, ha valaki azt mondaná, hogy magyar és ott lakik...

Miért nem ment utána a rendőr? Csak a kis embereket büntetik mindig?

Délután hazafelé munkából mögöttem haladt egy rendőurautó, előttem pedig egy audi, ami záróvonalon és forgalomtól elzárt területen hatalmas gyorsítással előzte ki az előtte haladó autót. Biztosan észlelte a rendőr, képtelenség nem észrevenni egy ilyen manővert. Miért...

Létezik olyan fuvarozó cég vagy bármi ami embereket szállít? Mármint olyan mint a taxi, de egész országszerte szállít.

Egy barátommal találkozni szeretnék már vagy egy éve, de távbusszal nagyon bonyolult lenne ezért nem engednek el. Más meg nem akar elvinni, van bármi ötletetek, hogy jussak el A-ból B-be. Szegedi vagyok és Békésmegyén belül Okányba kéne eljutnom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!