Az emberek nagy része nem dolgozik az ünnepek között, mégis rengeteg kocsi az utakon...A jó idő csalogatja ki az embereket? Mert szakadó esőben mindenki otthon ülne inkább.

válasza:Nagyon nagy jólét van az látszik...
Már lassan elhihető a Fideszesektől, hogy soha nem éltünk ilyen jól.

válasza:

válasza:

válasza:Rokonlátogatás, meg 3 nap boltzár után vásárlás. A vendégmunkások tranzitforgalmáról már nem is beszélve.
De nem unod még, ezeket a kérdéseket?

válasza:Rokonlátogatás, nameg épp nem vót bót 2.5 napig, aztán megint 1 napig nem lesz!
Amúgy az M7 ma konkrétan teljesen kihalt volt
Kapcsolódó kérdések:
Életemben először vezettem ma Debrecenbe és pont rám sötétedett, szakadt az eső is és amikor bent voltam a belvárosban és jöttek szemből de előttem senki nem haladt akkor volt olyan, hogy le kellett lassítanom 20-30-ra egyszerűen nem láttam, hogy a saját sávomban...
Le kellene cserélni a gumikat a télire. Nincsenek felnire szerelve. Viszont ömlik az eső. Elmenjek egyáltalán? Gondolom, hogy nem nagyon örülnének nekem, de megcsinálják egyáltalán? Esetleg feláras?
Mint amilyen ma is volt hogy az orromig alig láttok nagy pocsolyák vannak és esélyes a vízen futás. A nyári vagy téli jobb a vízen futás ellen? A cél hogy a lehető leggyorsabban tudjak haladni de biztonságosan
aki már járt így és sikerült ezt leküzdenie hogy csinálta?
Az autó életkorától függetlenül, a legújabbak esetében is. Nemtörődömség vagy annak tudatában vezetnek, hogy az atomatika miatt bekpapcsolt világítás mellett közlekednek? Nagy részük gyakorlatilag észrevehetetlen volt.
Az autópálya szélső sávján mentünk 60-nal este, szakadó hóban. Mi alig láttunk valamit, és a kamionosok mellettünk dudálva mentek el, többen is. Miért ilyen bunkók? Azért mert nekik nem kell a saját életüket félteni, nem kell lenézni azt, aki nem akar 120-szal menni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!