Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kb. mikorra várható Európában...

Kb. mikorra várható Európában (és benne Magyarországon) az önvezető autóbuszok, -nyergesvontatók, -teherautók elterjedése? Már 2050 előtt?

Figyelt kérdés

júl. 1. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
10 even belul
júl. 2. 05:29
 2/5 A kérdező kommentje:
júl. 2. 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:
2030-ban már szerintem nem lesz szokatlan.
júl. 2. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Minél előbb, annál jobb.

Töredéke baleset jut adott úthosszra önvezetés mellett.

[link]

júl. 2. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 ilyen lassú tempónál nem hiszm hogy bármit is bizonyítana ez a videó, főleg hogy egy zárt kikötőben van...
tegnap 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Létezik teljes mértékben önvezető autó Magyarországon?

Nem olyan rásegítős dolgok érdekelnek, minthogy adaptív tempomat, hanem ami konkrétan elvezet egyik helyről a másikra. Mint amerikában a Tesla. Meg állítólag a taxik, kamionok egy része is ilyen már odakint. Személyautó van ilyen itthon?

Mennyire elterjedtek az önvezető Teslák Magyarországon?

Mik a tapasztalatok? Jelenleg én még el sem tudom képzelni, hogy ezzel a káoszos (például pesti) forgalommal hogyan tudnak megbirkózni? Jó úton halad ez a technológia?

Miért vannak ennyire kiakadva, hogy az önvezető Tesla 2 embernek halálos balesetet okozott, holott napi szinten ennek többszöröse hal meg emberi...

Szomorú eset, de ne csináljunk már úgy, mintha az átlagember jobban vezetne, elnézve a baleseti statisztikákat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!