Kb. mikorra várható Európában (és benne Magyarországon) az önvezető autóbuszok, -nyergesvontatók, -teherautók elterjedése? Már 2050 előtt?
Figyelt kérdés
júl. 1. 21:08
3/5 anonim 

válasza:

válasza:2030-ban már szerintem nem lesz szokatlan.
4/5 anonim 

válasza:

válasza: 5/5 anonim 

válasza:

válasza:#4 ilyen lassú tempónál nem hiszm hogy bármit is bizonyítana ez a videó, főleg hogy egy zárt kikötőben van...
Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek mennyi idő múlva lesz az, hogy csak önvezető autók lesznek?
Nem csak Magyarországon, hanem Nyugaton is.
Létezik teljes mértékben önvezető autó Magyarországon?
Nem olyan rásegítős dolgok érdekelnek, minthogy adaptív tempomat, hanem ami konkrétan elvezet egyik helyről a másikra. Mint amerikában a Tesla. Meg állítólag a taxik, kamionok egy része is ilyen már odakint. Személyautó van ilyen itthon?
Mennyire elterjedtek az önvezető Teslák Magyarországon?
Mik a tapasztalatok? Jelenleg én még el sem tudom képzelni, hogy ezzel a káoszos (például pesti) forgalommal hogyan tudnak megbirkózni? Jó úton halad ez a technológia?
Miért vannak ennyire kiakadva, hogy az önvezető Tesla 2 embernek halálos balesetet okozott, holott napi szinten ennek többszöröse hal meg emberi...
Szomorú eset, de ne csináljunk már úgy, mintha az átlagember jobban vezetne, elnézve a baleseti statisztikákat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!