Megérkezik a levél? Aki jártas ebben a témában válaszoljon kérem

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak még levél értesítőt kaptam és csak holnap megyek be érte,és fogalmam sincs h miért kaptam levelet a szombathelyi kapitányságról,amikor életemben nem jártam a környéken sem.ezért gondolom h a badacsony környékén fotóztak le...
Sziasztok! 2 kérdésem lenne a PÁV-ról... 1. Igaz, hogy ha valakinek megvan a PÁV 1-e akkor megadott idő közönként meg kell azt hosszabbítani? 2. Ezt 1 kamionos mondta: ha PÁV 1-re jelentkezik valaki és nem sikerül de a PÁV 2 előírásaiba még bele esik akkor...
Mindenképpen írni fogunk, csak olyan reménytelennek érzem a dolgot. a nagy sietségben nem figyeltünk a táblára és sikerült tilosban parkolnunk (csak azt láttuk, hogy más is parkol ott, akkor biztos nem tilos) és siettünk orvoshoz, bizonyíthatóan. van rá esély, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!