Ha elüt egy tolókocsis a zebrán, mit lehet csinálni?
Szegénykém..
Túl éled, Bízz benne. Én drukkolok!
hülyék....
az az ökör hirtelen irányt változtatott utána meg szó nélkül elment csak odaordított hogy elnézést
meg se kérdezte mi baj
mint tudod, az nem jármű...
mondhattad volna neki, hogy szégyellje magát..hogy ő mit válaszolt volna, arra gondolni sem merek..
nem is sejted ugye, milyen lehet tolókocsiban élni..véletlenül neked ment, én kérek elnézést.
véletlenül?
ép eszü embert olyat nem csinál
félreállok hogy elengedjem erre kanyarodott egyet és sazbályosan hátulról nekem
vagy részeg volt vagy ketyós nem tudom
Veszel te is rokimobilt, aztán leszorítod vele az útról. :)
(bokazúzódással te is használhatod)
Jól írták: nem jármű, tehát ez kb. annyi, mintha egy másik gyalogos fellökött volna.
Ha akkor és ott nem tudtál rendőrt hívni, utólag aligha találod meg, tehát gyakorlatilag semmit sem tehetsz. A rendőrség ilyen piti ügy miatt érdemben nem fog nyomozni, legföljebb nyitnak róla egy aktát, amit pár hét múlva lezárnak, hogy nem vezetett eredményre a nyomozás.
Egyébként én nem állok be abba a táborba, amelyik rád tesz itt megjegyzéseket. Egy gyalogosnak, tolókocsisnak is úgy kell közlekednie, hogy senkinek ne okozzon sérülést vagy anyagi kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!