Kressz vizsa közlekedés vizsga?
A vizsga kérdések megválaszolásával, pvizsga tesztlapok kitöltésével tesztelheted a tudásodat, de a tanulás alapja a szabályok megtanulása kell legyen. 2014 előtt még lehetett kérdés-válasz bemagolásával készülni a KRESZ vizsgára,sokan úgy is csinálták, levidgáztak úgy hogy valójában nem istanulták meg a KRESZ-t. Ezért duzzasztották fel a kérdés adatbázist tízszeresére, ennyi kérdés-választ már nem lehet bemagolni, bármelyik kérdés lehet a vizsgán, csak a csoportoknál van megkötés.
B kategoria esetében 55 kérdés, 75 a max pontszám, 10 hibapont lehetöség (ami nem kevés). 10 kérdés a pontos, a 45 darab 1 pontos kérdésből 5 az alapfogalmakra, 5 műszaki ismeretre vonatkozik. A 3 pontos kérdések között 2 mozgó képes. A KRESZ vizsga a szabályok ismeretében egy könnyű felmérő, a forgalmi vizsgán sokkal nehezebb lesz, ott már gondolkodási idő nékül kell tudni a szabályokat, és helyesen cselekedni is
Én is neten csináltam végig. Ne foglalkozz semmivel! Én személy szerint a modulokban a kiemelt mondatokat elolvastam és mire lapoztam, el is felejtettem, hogy mi volt oda írva :-D
Végig vittem a modulokat és csak a kérdésekkel foglalkoztam.... Rendszeresen csináltam a próba vizsgákat és lehetőség van témakörökre szedve is gyakorolni a kérdéseket.
1 pontot vesztettem a vizsgán és 10 percen belül, elsőként végeztem.
Ne izgulj, ha eljutsz az anyag végére, csak a kérdéseket gyakorold- kellő gyakorlással meg tudod jegyezni az adott kérdéshez tartozó helyes választ és automatikusan arra nyomsz majd a vizsgán.
Amikor kikerülsz a forgalomba, minden más lesz- legalább is a gyakorlott vezetők azt mondják, hogy ott máshogy működik, mint elméletben. Nem tudom, tapasztalatom ez ügyben még nincs, még mindig arra várok hogy legyen szabad oktató :-)
Gyakorolj és gyakorolj, de arra figyelj, hogy úgy kérd meg a vizsgát, hogy kb 2-3 hét mire mehetsz és addig még maradjon órát gyakorolni! Nekem így maradt még vizsga után 20-on pár órám.
Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!