Hány éves gumit szabad használni Ausztriában?

válasza:

válasza:

válasza:"4 mm profilmélység alatt nyári guminak minősül"
???

válasza:#4: Lehet félreérthető voltam.
Tehát a kopott téli gumit 4 mm profilmélység alatt nem fogadják el téli guminak, tehát a téli időszakban nem használhatod.
Pontosabban, csak akkor ha téli útviszonyok vannak, de azért Ausztriában ez gyakran megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Mostanában többször láttam itt a fedélzeti kamerás kérdéseket (asszem tegnap is volt egy), és meglepődve olvasom, hogy a kérdésben leírt országokban tiltják a használatát. (sőt, tán van ahol még felszerelve sem lehet, míg másik helyen ilyen 20 ezer Eurós büntetéssel...
Utána olvastam, de nem jutok egyről a kettőre mert az egyik oldalon azt írják, hogy nem lehet, még kikapcsolt állapotban sem, a másik oldalon meg azt, hogy már nincs ez a tilalom. Egy konkrét választ szeretnék aki kint dolgozik vagy most volt arra nyaralni vagy...
Ha mégis használom akkor mi van? (közzététel nélkül persze) Kikapcsolva fent lehet?
Valamint ausztriában hogy van ez?
A kérdés a következő: Ha a Segédmotoros Kerékpárommal ki akarok látogatni Ausztriába a nemzetközi Biztosítási igazoláson, és az adás-vételi szerződésen kívül van szükségem másra? pl "H" matrica stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!