Ti, akik alapból max. 42-vel mentek 50-es határnál, mivel indokoljátok, hogy elkezdtek fékezni, ha megláttok egy rendőrautót az út mellett?
Magyarázzátok el kérlek, mert nem értem.
A kérdésből világosan kitűnik, hogy ki a célcsoportja. Ha nem ismertél magadra, akkor a kérdés nem rád vonatkozik.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#1 Előztem már 30-al tötyörgőt 50-es táblánál miközben az út szélén 3db rendőrautó állt. Semmi nem történt.
Ahogy 35-el tötymörgő rendőrre is előztem már rá lakott területen belül, szintén semmi nem volt belőle.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"miközben az út szélén 3db rendőrautó állt. Semmi nem történt"
Nyilván nem történt semmi, mert a rendőrautó önmagában nem azt jelenti, hogy már ugranak is be és szaladnak utánad a legkisebb kihágásra. Persze az esélye az adott.

válasza:"Ahogy 35-el tötymörgő rendőrre is előztem már rá lakott területen belül, szintén semmi nem volt belőle."
Miért, mi kellett volna történjen?
Kapcsolódó kérdések:
A Kresz 54. § alapján azt mondanám, hogy nem, mivel ha van kerékpárút, akkor kötelező jelleggel ott kell hajtani. Vagyis egy pluszban kirakott tiltótábla nem hordozna semmilyen plusz érdemi információt. Ehhez képest sok helyen látom az országban, hogy a kerékpárút...
Fogják már fel, hogy életekkel játszanak. Itt börtön, letöltendő szabadságvesztés a tét
Miért nem elég csak a temetői?
Rengetegszer látok ilyet. Oké, oké kiszaladt a boltba pár percre, de általában ez sose pár perc és mögötte rendszerint beall a forgalom mert nem tudják kielozni ugyanis szemből is jönnek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!